Vacature Docent Nederlands Groningen

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Groningen
  • Plaats: Groningen
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 14 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Maandag is de plek voor docenten en leerkrachten die meer uit hun carrière willen halen. Met een vast dienstverband bij Maandag® heb je die financiële zekerheid die je mag verwachten, maar met de mogelijkheid je horizon de verbreden. Zo ontdek jij nieuwe scholen. Leer je nieuwe collega’s kennen, ontwikkel je jezelf op verschillende gebieden en help je ook nog eens scholen uit de brand!

Waar ga je doen – What will your job be

Leuk dat je op de vacature klikt van docent Nederlands. Normaal gesproken vertelt een vacature je gelijk wat de functie inhoudt, maar nu doen we het anders. Wij stellen je graag voor aan Cindy, één van onze docent Nederlands die sinds vorig jaar in vaste dienst is: “Maandag biedt meer dan alleen een fantastische baan! Zij geven mij ondersteuning, een team waar ik mij in thuis voel en steeds meer mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen door hun trainingsaanbod. Maandag zag iets in mij en beloonde mij meer met meer dan ik had kunnen wensen”. 

Bij Maandag sta jij als tweedegraads docent Nederlands centraal. Jij kan werken aan je (persoonlijke) ontwikkelingen en doet waar jij energie van krijgt en wij ondersteunen. Een goede taak verdeling toch? Kom je bij Maandag als tweedegraads docent Nederlands in onze vaste formatie dan hou je van een uitdaging, je ziet steeds nieuwe scholen, ontmoet nieuwe collega’s en leert nieuwe lesmethodes kennen. Jij werkt vanuit je vaste Maandag® team op verschillende scholen. Dat is goed voor jouw ontwikkeling, werkervaring en cv, maar je helpt ook veel scholen.

Wat vragen wij – What are we looking for

Voor jou flexibiliteit en inzet krijg je natuurlijk ook veel terug:
–  Ik als jouw recruiter ondersteun en begeleid je waar nodig. Ik kan als een luistert oor fungeren, maar vier het liefst successen met je!
–  Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Trainingen, opleidingen en bijscholing waar jij behoefte aan hebt, dat regelen wij!
– Vertrouwen in jou dat hebben we! Dus je krijgt een vast dienstverband bij Maandag®
–  Bij Maandag wordt je inschaalt op basis van de CAO voor voortgezet onderwijs. Dus een LB of LC schaal op basis van jouw bevoegdheid en werkervaring.
– Natuurlijk mag de 13de maand en vakantiegeld niet ontbreken in het lijstje
– Reiskosten krijg je volledig vergoedt met 0,21 cent per kilometer, woon je verder van het centrum? Een Maandag auto behoort tot de mogelijkheden!

Dus ben jij:
– Bevoegd docent Nederlands of in opleiding tot docent Nederlands? Of ben jij voornemend om te starten met de opleiding tot Nederlands ook dan nodigen wij je graag uit!
– Iemand waarbij (persoonlijke) ontwikkeling net zo hoog in het vaandel staat als bij ons?
–  Klaar voor de nieuwe uitdaging en voor 0,4fte tot 1,0fte beschikbaar?

Dan staat het kopje koffie of thee al voor je klaar! Zien wij jou snel op ons kantoor in Groningen? 

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 612 133 902

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!