Vacature leerkracht Groningen Groningen

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Groningen
  • Plaats: Groningen
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 14 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Maandag is dé plek voor docenten en leerkrachten die meer uit hun carrière willen halen. Met een vast dienstverband bij Maandag® heb je die financiële zekerheid die je mag verwachten, maar met de mogelijkheid je horizon de verbreden. Zo ontdek jij nieuwe scholen. Leer je nieuwe collega’s kennen, ontwikkel je jezelf op verschillende gebieden en help je ook nog eens scholen uit de brand!

Waar ga je doen – What will your job be

High five! Jij hebt je pabo diploma op zak! En dan? Dan begint de zoektocht! Grote school, kleine school! Middenbouw of bovenbouw? Een school in de stad of juist een dorpsschool? De keuze is reuze en daarom soms heel moeilijk! Ik kan mij dat heel goed voorstellen. Hoewel ik de keuze niet voor je kan maken, ik kan je wel helpen. Teken je bij ons een contract voor een vast dienstverband dan gaan we samen de zoektocht aan naar de perfecte school. Het grote netwerk van scholen gaat ons daarbij helpen. Hoe we de keuze gaan maken? Natuurlijk op basis van jouw wensen en ambities en drijfveren. Als de keuze uiteindelijk gemaakt is en jij de perfecte match vind. Blijf ik in contact met jou! Want jou welzijn is mijn drijfveer. 

En als je dan op een school zit, dan kan jij je blijven ontwikkelen. Voor de klas, maar ook persoonlijk, ook daar ondersteun ik jou bij. En past de school uiteindelijk niet bij je? Dan ben je toch een mooie ervaring rijker en gaan we weer op zoek. Jij beweegt je als leerkracht door de arbeidsmarkt, ontwikkelt jezelf, bouwt kennis op en Maandag® beweegt met je mee. Jij gelukkig, dan zijn wij gelukkig! 

Wat vragen wij – What are we looking for

Werken in een Maandagteam betekent:
– Keuze uit de leukste scholen en projecten binnen ons netwerk
– De ruimte om je vak je eigen te maken en jezelf te ontwikkelen
– Ondersteunen en begeleiding waar jij dat nodig hebt
– Een luistert oor en een feestmaatje bij elke traan en succes
– Arbeidsvoorwaarden volgens de onderwijs cao; waaronder lb of lc salaris, 13de maand, 0,21 cent reiskosten of een leaseauto en ruim aanbod aan trainingen, cursussen en intervisies
– Onze samenwerkingen bestempelen we vanaf dag 1 met een vast dienstverband

Sta jij al met één been in het maandag team, dan hoef jij alleen nog?
– je pabo diploma mee te nemen
– Beschikbaar te zijn voor 0,6fte, 0,8fte of 1,0fte
– Klaar te zijn voor het avontuur
Dan regel ik de champagne en jouw vaste dienstverband en proosten we samen op jouw nieuwe carrière. 

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 612 133 902

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!