Vacature Stukadoor Den Bosch

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Natuurlijk ben jij op zoek naar die juiste baan. PUUR Personeel put uit diverse bronnen om deze opdrachtgevers te matchen met jou, echter is en blijft het mensenwerk. Zo zegt een diploma ons niet alles. Graag horen wij het “hoe” en “waarom” van jou.
Ga je bij ons solliciteren? Top! Zorg dat je in je cv zoveel mogelijk taken en ervaringen benoemd. PUUR Personeel haalt het maximale uit de kennis en ervaringen van jou als kandidaat. Daarom zijn wij ook eerlijk tegen jou als wij “nee” moeten verkopen.

Functiebeschrijving

Ben jij een stukadoor met ervaring en klaar voor een mooie, nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Voor div. opdrachtgevers zijn wij opzoek naar stukadoors met ervaring! Het betreft een fulltime functie en je kan per direct aan de slag.

Je komt te werken bij mooie- en goedlopende bedrijven. Ze hebben vele mooie projecten verschillend van groot tot klein. Elk project heeft voor jou genoeg uitdaging en afwisseling. Je krijgt gezellige en gemotiveerde collega’s en er heerst een prettige en informele werksfeer.

Ben jij ook bekend met meerdere technieken zoals bijv. spackspuiten, betonspuiten of gipsspuiten? Dan is dit zeker mooi meegenomen.

Wat betreft de technieken moet je denken aan restauratie, traditioneel, onderhoud of buiten stucwerk. Je krijgt werkzaamheden van nieuwbouw tot renovatie met projecten door het hele land.

De functie biedt jou veel verantwoordelijk- en zelfstandigheid. Je beschikt over de juiste werkmentaliteit en bent flexibel ingesteld. Je kunt goed zelfstandig te werk gaan en beschikt over de nodige ervaring. Daarnaast ben jij in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. Mocht jij ook over eigen materialen beschikken is dit zeker een pré.

Functie-eisen

Wat zien wij graag in jou?

– Je beschikt over de juiste werkmentaliteit en bent flexibel.

– Je beschikt over meerdere jaren ervaring als stukadoor.

– Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband.

– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

– Je bent in het bezit van rijbewijs B en vervoer.

– In bezit van eigen materiaal is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij jou bieden?

– Een leuke, uitdagende en afwisselende functie.

– Gemotiveerde en gezellige collega’s

– Prettige en informele werksfeer.

– Uitzicht op vast dienstverband.

Ben jij die ervaren stukadoor die wij zoeken? Solliciteer direct amber@puurpersoneel.com of bel! 0345 769 212

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!