Vacature Docent Nederlands Breda

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Breda
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 11 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Bij Maandag® sta jij als docent centraal. Wij kijken gezamenlijk naar jouw ambities, drijfveren en uitdagingen. Door dit in kaart te brengen vinden wij voor jou dé perfecte match!
Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?
Wat biedt Maandag® jou?
– Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden
– Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring in een LB schaal onderwijs;
– Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer
– Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort uiteraard tot de mogelijkheden
– Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter
– Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functiebeschrijving

Ben jij een expert in de Nederlandse taal? Weet jij als geen ander het onderwerp, lijdend voorwerp en naamwoordelijk gezegde te onderscheiden in een zin. Kan jij deze kennis overdragen op de leerlingen? Dan ben jij wellicht de Docent Nederlands waar ik naar op zoek ben en spreek ik jou graag binnenkort!
We kunnen niet om het vak Nederlands heen maar dat vind jij niet erg want voor jou is het een passie. Jij bent een essentieel onderdeel van de ontwikkeling en het onderwijs van de nieuwe generatie. Jij neemt deze rol serieus en blijft bezig met de ontwikkelingen in het onderwijs.
Jij bent een docent in hart en nieren. Je zorgt voor een veilig leerklimaat en daagt tegelijkertijd de leerlingen nog genoeg uit. Je staat stevig in je schoenen, didactisch onderlegd, duidelijk en gepassioneerd. 

Functie-eisen

Maandag® vraagt aan jou:
– Een 2e of 1e graad bevoegdheid Docent Nederlands of in de afrondende fase van je studie
– Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd
– Je bent een docent met passie
– Je hebt een flexibele instelling
– Je bent beschikbaar per schooljaar 2022-2023 of eerder 

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 613 137 533

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!