Vacature Docent Engels Breda

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Breda
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 11 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Dit betekent dat je voor een korte of langere periode ervaring kunt opdoen als Docent Engels binnen verschillende scholen, met de zekerheid van een dienstverband. Bovendien verbreed je in razend tempo jouw onderwijsnetwerk.
– Een dienstverband bij Maandag®
– Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring in een LB schaal onderwijs
– Een reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer
– Werken aan je persoonlijke ontwikkeling bij de Maandag® Academy 

Functiebeschrijving

‘’All we have to decide is what to do with the time that is given us.” Een quote die niet te missen is in de Engelse literatuur. Ben jij een docent Engels die niets liever met zijn tijd doet dan de nieuwe generatie de Engelse taal bij brengen? Dan ben ik op zoek naar jou en zie ik je binnenkort graag om kennis te maken.
De wereldtaal Engels is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van leerlingen, jij als docent Engels bent je hier uiteraard bewust van. Jij bent een docent die passie heeft voor zijn vak maar vooral voor zijn leerlingen. Je bent een kei in klassenmanagement en geeft lessen die leerlingen aanspreken. Jij gebruikt verschillende lesvormen om de leerlingen enthousiast te maken en te houden.
We zijn voor de formatie van het nieuwe schooljaar 2022-2023 op zoek naar enthousiaste docenten Engels. Hoe ziet dit er voor jou uit bij Maandag®? Jij begint als docent Engels op een voor jou passende onderwijsinstelling. Jouw schooljaar is ontzettend variërend. Jij werkt bijvoorbeeld vanaf de zomer tot aan de kerst op de ene school, en vanaf de kerst tot mei op een andere school. Dit maakt jouw werk als docent Engels afwisselend en uitdagend!

Functie-eisen

– Een 2e of 1e graad bevoegdheid Engels of in de afrondende fase van je opleiding
– Stage/werk ervaring als docent Engels
– Je staat stevig in je schoenen
– Je bent didactisch en pedagogisch sterk onderlegd
– Je hebt een flexibele instelling

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 613 137 533

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!