Vacature Manager Werkbedrijf Hoorn

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Hoorn
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 10 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Functiebeschrijving

Wil jij tijdelijk invliegen om een organisatie uit de brand te helpen als Manager Werkbedrijf? Waarbij je direct voor een interessante uitdaging komt te staan? Dan is dit de vacature voor jou.
Als Manager Werkbedrijf ben je verantwoordelijk voor een team van 4 teamleiders. De uitdaging voor jou is om deze 4 teamleiders meer te betrekken bij de nieuwe werkvoorraad van de organisatie. Het is van cruciaal belang dat je gedreven bent om het werkbedrijf te leiden en te zorgen voor verbinding. De doelgroep van het werkbedrijf is mensen met een beperking. Daarom is het wenselijk dat je affiniteit hebt met deze doelgroep. Bij voorkeur heb je ook ervaring in de facilitaire branche, gezien de cliënten actief zijn in deze sector.
Het betreft een tijdelijke functie voor een periode van 6 maanden, ter vervanging van de huidige manager. We begeleiden je tijdens de sollicitatieprocedure, maar ook tijdens het project. Bovendien gaan we na dit project opnieuw in gesprek om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging voor jou. Wij staan voor je klaar met ons netwerk en kennis van de arbeidsmarkt.
Je werkzaamheden als Manager Werkbedrijf in het kort:
– Het aansturen van een team van teamleiders binnen de afdeling facilitair
– Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening
– Verbinding creëren tussen de teamleiders en de (huidige) werkvoorraad
Laat je gegevens en CV achter door te solliciteren op deze vacature of neem direct contact met mij op via 062347166. De vacature sluit woensdag 15 maart. We plannen zo snel mogelijk een afspraak in om kennis te maken en om te kijken of dit inderdaad de functie is die bij je past.

Functie-eisen

Wat wij bieden:
– Een salaris tussen €4200 en €6000 (schaal 11 van CAO SGO)
– Eindejaarsuitkering en vakantiegeld, beide 8,33% bruto.
– €0,21 reiskostenvergoeding per gereden KM
– €2,00 thuiswerkvergoeding per thuiswerkdag
– Gratis trainingen via onze Maandag® Academy en vanuit een opleidingsbudget
– Voor, tijdens en na dit project begeleiding van een recruiter en accountmanager om jouw carrière een boost te geven
– Pensioen, vakantiedagen en meer.
Wat wij vragen:
– Een gedreven en ervaren manager;
– Met een afgeronde HBO-opleiding;
– Die affiniteit heeft met mensen met een beperking;
– En beschikbaar is voor in ieder geval 6 maanden, 36 uur per week.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 31623471677

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!