Vacature Projectleider Oekraïne Arnhem

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Arnhem
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 09 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Maandag® staat voor een frisse start, een interessante mogelijkheid om flexibel te werken onder een mooi contract. Je gaat in verschillende keukens kijken, ervaring op doen maar ook kennis delen bij onze verschillende opdrachtgevers die o.a. bestaat uit gemeenten, werkorganisaties en provincies. Jouw ambities en wensen staan centraal. Wij zijn jouw werkgever. Bij Maandag® vinden we goed werkgeverschap dan ook erg belangrijk.

Hoe wij dat doen? Goede arbeidsvoorwaarden én leuke extra’s. Wij als detacheerder bieden jou graag de mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen, op persoonlijk en op werkgebied. Samen streven we naar jouw werkgeluk, waarin jij jouw eigen regisseur bent!

Functiebeschrijving

Als projectleider Oekraïne overzie je de verschillende facetten die nodig zijn om de vluchtelingen uit Oekraïne een goede opvang te bieden. Vanaf mei komt er een nieuwe opvang locatie voor vluchtelingen uit Oekraïne. Als projectleider Oekraïne de taak om dit gehele project van a tot z op te zetten. Je zorgt er voor dat er een team komt met locatie managers en alles hieromheen. Jij geeft als projectleider Oekraïne sturing aan dit vraagstuk. Denk hierbij aan de behoefte, welk type huisvesting is geschikt, leefgeld, zorgkosten en op welke manier passen alle puzzelstukjes in elkaar. Het is hierbij van belang dat je overzicht houdt van wat er speelt en kun je de juiste collega’s samenbrengen. Je hebt in het oog wie je doelgroep is en op welk moment er veranderingen plaatsvinden. Het opvangvraagstuk is het grootste vraagstuk waar de gemeente momenteel mee te maken heeft.

En verder…
– Pak je samen met de wethouder zaken op, de wethouder is ook jou eerste sparringpartner;
– Breng je de bestuurders op de hoogte over wat er speelt en welke beslissingen worden genomen;
– Heb je contact met vrijwilligersorganisaties en de veiligheidsregio.

Functie-eisen

Om de rol van projectleider Oekraïne goed op te pakken voor deze gemeente is het van belang dat je voldoet aan een aantal eisen:
– Je hebt Hbo/Wo werk- en denkniveau met een relevante opleidingsachtergrond;
– Ervaring als projectleider in het sociaalmaatschappelijke domein is vereist;
– Je bent inhoudelijk op de hoogte van de maatschappelijke context, regelgeving en ontwikkelingen in het opvangvraagstuk;
– Je bent goed in het nemen van beslissingen en het schakelen met de wethouder in een gemeente;
– Een dynamische omgeving en flexibiliteit in werktijden is voor jou niet onbekend;
Wij bieden jou het volgende:
– Een mooi salaris op basis van jouw ervaring, opleiding en kennis conform CAO gemeente (minimaal €3500 en maximaal €5000 bruto op basis van 36 uur);
– Reiskosten vergoeding van deur tot deur;
– Genoeg vakantie dagen om tot rust te komen;
– Een goed pensioen die na 8 weken werken al in gaat;
– Hybride werken is mogelijk.
Ben je zelfstandig ondernemer en zou je dit willen doen als zzp opdracht? Reageer dan ook zeker! Samen stellen we de praktische zaken af.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 682919973

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!