Vacature leerkracht onderbouw Alkmaar

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Alkmaar
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 07 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Door onze landelijke dekking hebben wij in iedere regio contact met scholen en stichtingen waarbij jij aan de slag kan gaan! Onze leerkrachten weten van aanpakken en bruisen van de energie. Het zijn onze invallers die het onderwijs, en daarmee de samenleving, draaiende houden. Als gecertificeerd invaller bij Maandag® sta je altijd goed voorbereid voor de klas. Wij geven je een meerdaagse training aan de Maandag® Academy waarin we je de kneepjes van het vak bijbrengen. Invallen is een vak; een belangrijk vak dat je kunt leren. Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! 

Functiebeschrijving

De jongste leerlingen op de basisschool, daar zet een leerkracht onderbouw zich volledig voor in. Jij staat aan de basis van de ontwikkeling van jonge kinderen, een uitdaging die jij graag met beide handen aangrijpt! Vanaf april 2023 ben ik op zoek naar een creatieve en enthousiaste leerkracht onderbouw voor verschillende (grotere en kleinere) basisscholen in Noord-Holland. 
Lesgeven aan de kleuterklassen is een vak op zich, jij als leerkracht onderbouw wordt hier erg enthousiast van! Met jouw creativiteit weet jij iedere dag weer op een vernieuwende manier met de kleuters aan de slag te gaan. Uiteraard is hier veel geduld bij geboden, maar dat is voor jou geen probleem. De doelgroep kleuters is ontzettend divers en kent grote verschillen. Waar de ene kleuter nog helemaal ‘blanco’ binnenkomt, heeft de andere kleuter al interesse in cijfers en letters. Jij weet hier goed op in te spelen, zodat iedere leerling de begeleiding krijgt die hij/zij nodig heeft. Samen met jou hebben de kinderen een onvergetelijke start van de schooltijd.
Ligt jouw voorkeur bij het lesgeven aan de onderbouwgroepen en zie jij het zitten om op verschillende scholen aan de slag te gaan, dan past een functie als leerkracht onderbouw bij Maandag® perfect bij jou. Samen bespreken wij jouw wensen en voorkeuren, vervolgens ga ik op zoek naar een opdracht die perfect bij jou past. Laten we samen het onderwijs draaiende houden.
Ben jij de leerkracht voor de onderbouw die ik zoek, dan maak ik graag kennis met jou! Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-51674816 of een email sturen naar claire.vandenberg@maandag.nl.

Functie-eisen

Wie ben jij?
– Je beschikt over een PABO-diploma óf je bent bezig met je derde of vierde leerjaar van de PABO
– Je bent 0,4 – 1,0 FTE beschikbaar
– Je hebt hart voor het onderwijs en jouw voorkeur ligt bij de kleuterklassen
Wat biedt Maandag®?
– Salaris tussen de €3.001,00 en €4.573,00, op basis van jouw ervaring
– Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiegeld en reiskostenvergoeding (€0,21 per km) ook tot de voorwaarden
– Een fijne eindejaarsuitkering
– Onze Maandag® Academy biedt verschillende trainingen en cursussen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen 
– Flexibele zekerheid (de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken, terwijl je de zekerheid van een (vast) contract hebt)
– Ook voor een ZZP contract kun je bij Maandag® terecht
Tot slot bieden wij persoonlijke begeleiding aan onze professionals. Dit houdt in dat we samen contact houden om jouw wensen te bespreken en ervoor te zorgen dat jij fijn op je plek zit. Ik blijf jouw contactpersoon, samen zorgen we voor een carrière pad dat bij jou past. 

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 651 674 816

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!