Vacature Beleidsmedewerker Jeugd Zwolle

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Zwolle
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 07 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat we als eerste in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij bieden een aansprekend salaris (tussen 3433,35 en 5579,05 obv 40 uur) en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb je recht op 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Functiebeschrijving

Heb jij een helder beeld van de actualiteiten binnen het onderwijsveld en weet jij dit vorm te geven in helder beleid?
Voor een gemeente in het hart van Salland zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker Onderwijs. Als beleidsmedewerker binnen het team sociaal domein ben je breed inzetbaar op verschillende thema’s binnen het sociaal domein. Daarbij ligt voor deze opdracht de focus op het thema jeugd en onderwijs. Daarbinnen richt jij je op de thema’s onderwijs, onderwijsachterstandenbeleid, peuterwerk, passend onderwijs & jeugdhulp en logopedie. Je werkt samen met de schoolbesturen en kinderopvangorganisaties aan deze thema’s in de gemeente en bent daarnaast ook contactpersoon voor de organisaties die subsidie ontvangen. Je zal concreet aan de slag gaan met onderwerpen als de verbinding passend onderwijs & jeugdhulp, het nationaal programma onderwijs (NPO) en de lokale educatie agenda (LEA).
Voor deze functie is het van belang dat je werkervaring hebt in een gelijkwaardige functie die verband houdt met het onderwijs en jeugdhulp. Je hebt je rugzak dan ook gevuld met voldoende kennis over dit werkveld om dit te delen met je collega’s en het beleid een duidelijke visie mee te kunnen geven. Je bent een teamplayer en kan ook goed zelfstandig werken en gedijt goed in een dynamische werkomgeving.  Je bent in staat om je ideeën in te brengen en met vernieuwende oplossingen te komen. Hebt een proactieve houding, goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je staat stevig in je schoenen en weet je goed staande te houden in complexe samenwerkingsvraagstukken waarbij verschillende belangen spelen. Idealiter heb je werkervaring binnen een gemeente, maar zit je al jarenlang als beleidsmedewerker of directeur in het onderwijs gewerkt dan kan dit ook een mooie kans voor je zijn! Het gaat om een functie tussen de 24 en 36 uur voor (minstens) het aankomend half jaar. Zie jij jezelf de rol van Beleidsmedewerker vervullen? Solliciteer dan snel!

Functie-eisen

Als Beleidsmedewerker Onderwijs heb jij:
– Afgeronde HBO opleiding;
– 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
– Aantoonbare kennis op het gebied van jeugd en onderwijs;

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 31613229906

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!