Vacature Jeugdbeschermer Den Bosch

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Den Bosch
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 04 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

– Wij bieden een salaris conform cao Jeugdzorg schaal 10 . Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring, dit is tussen €3406,21 tot €5476,71 o.b.v. 40 uur.
– De locatie van deze vacature is in ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven.
– (Vast) dienstverband bij Maandag®
– Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,21 per kilometer.
– Vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
– Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen, bijvoorbeeld om je SKJ op te halen.
– Maandag® biedt verder interventies met andere collega’s uit je vakgebied.
– Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
– Netwerk borrels en de leukste evenementen.
– Uiteraard hoort pensioenregeling ook tot de voorwaarden.
Maandag® detacheert zorg professionals binnen zorg en welzijn. Jij zorgt voor de cliënt en wij voor jou. Samen met jou gaan we opzoek naar een samenwerking met een zorginstelling waar jij verschillende projecten kan gaan werken. Denk hierbij aan korte maar ook langere projecten. Je staat onder (vast) contract bij ons en wij zijn jouw werkgever, dat betekend dat wij alles voor jou regelen.
Mijn uitdaging als jouw recruiter is om te kijken waar jouw drijfveren liggen om te een goede match te maken. Dus ben jij net zo enthousiast geworden als ik of nog vragen? Neem dan snel contact met mij op via de solliciteer button onder de website, of via 06-57187911 of stuur je cv en motivatie naar marone.vanwanrooij@maandag.nl

Functiebeschrijving

Als jeugdbeschermer iets kunnen betekenen voor kwetsbare kinderen, dat is voor jou belangrijk!
Jij als jeugdbeschermer krijgt te maken met kinderen, jeugdigen of gezinnen die op een bepaalde manier in de problemen zijn geraakt. De problemen waarover we spreken zijn verschillend, denk bijvoorbeeld aan jeugdigen of ouders die in aanraking zijn met de criminaliteit of kinderen met psychische problemen.
De rechter schakelt jou in als hij heeft uitgesproken dat een kind bedreigt wordt in zijn leefsituatie. Je hebt verschillende taken:
– Luisterend oor voor het kind, dit staat op nummer 1
– Begeleid jongeren en hun gezin
– Adviseert de kinderrechter over te nemen stappen
– Je maakt een plan van aanpak, hierin beschrijf je hoe je de structuur probeert te krijgen in de opvoeding
– Je speelt een rol in de bemiddeling van problemen
– Je controleert of de maatregelen nageleefd worden
– Je maakt een dossier aan van jouw cliënt en rapporteert hier aan de hulpverleners en de instanties die bij het probleem te maken zijn. Jouw belevingen worden hier ook in gerapporteerd
Als jeugdbeschermer moet je beschikken over goede sociale vaardigheden, dit is belangrijk voor het vertrouwens proces bij jouw betrokken cliënten. Het is belangrijk dat je doel- en resultaat gericht te werk gaat. Als jeugdbeschermer kan je te maken hebben met hectische en soms onveilige situaties het is dan ook echt belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je kan dan ook niet aarzelen om in te grijpen waar nodig en soms moet je kunnen nemen op basis van heel weinig informatie. Eigenschappen zoals stressbestendigheid en flexibel zijn belangrijk in deze functie .Voor deze functie mag je junior zijn, mits je sterk in je schoenen staat en open staat om opgeleid te worden.
Ben jij enthousiast geworden om je te gaan oriënteren in jouw vakgebied? Of heb je vragen? Je kan mij bereiken op 06-57187911 of mailen naar marone.vanwanrooij@maandag.nl

Functie-eisen

De juiste zorg voor de cliënt staat centraal en jij draagt met jouw enthousiasme bij aan de positieve sfeer op de afdeling met de volgende functie eisen:
– Afgeronde hbo- of wo-opleiding zoals; Social Work, MWD, Pedagogiek of SPH
– SKJ Registratie of een procedure gestart om een SKJ aan te vragen.
– Aantoonbare werkervaring
– Affiniteit met jeugd
– Rijbewijs B

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 0657187911

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!