Vacature Interim docent Zwolle

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Zwolle
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 02 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Over de scholen waarmee we samenwerken:
De afgelopen jaren hebben we steeds meer mooie samenwerkingen opgezet met scholen, waarbij we hen kunnen helpen met de personele bezetting. We hebben het hierbij over een breed scala aan scholen in de regio’s Zwolle, Apeldoorn, Lelystad en Harderwijk. Samen met jou kijken we welke type scholen wel en niet bij je passen, om vanuit daar te kijken welke school de beste match is. Want op een school waar jij op je plek zit, kun je natuurlijk ook het beste je werk doen.
Over Maandag®:
Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.
De sollicitatieprocedure:
Sta je te popelen om op interim basis te gaan werken? Mooi! Solliciteer dan gelijk. Binnen een aantal werkdagen zitten we dan om tafel en bespreken we de mogelijkheden.

Functiebeschrijving

Ga aan de slag als interim docent!
Als interim docent zit je niet meer vast op een school, maar zet je jezelf in bij diverse opdrachten. De ene keer help je een school uit de brand met een zwangerschapsvervanging, om daarna een andere school te helpen met het invullen van een gat in de formatie door ziekte. Saai? Zeker niet!
Tijdens de opdrachten spring je op de rijdende trein en maak je jezelf alles snel eigen op school. Je verzorgt de lessen aan de klassen die je worden toebedeeld. Je weet een band op te bouwen met de leerlingen en ze tot leren te laten komen.
Voor diverse scholen in de regio’s Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn zijn wij op zoek naar docenten voor diverse vakken. Samen met jou kijken we naar de ideale opdracht, waarbij we onder andere kijken naar het type opdracht, het niveau van de klassen en het aantal fte.
Wat bieden we jou:
– Een contract bij Maandag®;
– salaris volgens het cao Voortgezet Onderwijs, waarbij je wordt ingeschaald in de schaal waar je nu ook zit (LB of LC);
– opbouw van een eindejaarsuitkering volgens het cao, pensioen en vakantiegeld;
– reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer;
– begeleiding van een accountmanager en recruiter tijdens de projecten;
– indien gewenst: extra training en opleiding vanuit de Maandag® Academy.

Functie-eisen

Wat jou kenmerkt als interim docent is dat je een uitdaging niet uit de weg gaat. Je vindt het leuk om scholen uit de brand te helpen wanneer zij met een probleem zitten. Je kan je goed aanpassen aan de situatie op de school en vervolgens de leerlingen verder helpen.
Verder breng je mee:
– Een (bijna) afgeronde lerarenopleiding

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 622 165 011

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!