Vacature Recruiter Bouw & Civiel Middelburg

  • Vakgebied: Arbeidsbemiddeling
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Zeeland
  • Plaats: Middelburg
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 28 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij dus op zoek naar die nieuwe uitdaging waarin jij als Recruiter elke week weer een leuke Maandag® hebt? Waar je samen met enthousiaste en gedreven collega’s een bijdrage kan leveren aan het draaiende houden van de Zeeuwse overheidsinstanties? Solliciteer dan direct op deze vacature! Bel of mail mij via: 06 51 02 93 17 of david.salomons@maandag.nl!

Functiebeschrijving

De Recruiter Bouw & Civiel wordt ook wel omschreven als een echte ondernemer. Die kansen ziet waar anderen door de bomen het bos niet meer zien. Door zowel op persoonlijk als zakelijk vlak een echte connectie met kandidaten aan te gaan worden nieuwe kandidaten gebonden aan Maandag®. Past deze omschrijving bij jou? Solliciteer dan direct of lees verder!
Binnen onze Overheid vestiging is de Recruiter Bouw & Civiel verantwoordelijk voor het werven van nieuwe professionals. Je gaat samen met de accountmanager aan de slag om nieuwe klanten te verbinden met de beste kandidaten. Dit doe je door het schrijven van vacatureteksten die je samen met de Online Marketeer optimaliseert. Natuurlijk wacht je niet tot de sollicitaties binnen komen, maar je gaat proactief aan de slag en struint diverse jobboards af. Ook op LinkedIn zoek jij de beste kandidaten met jouw LinkedIn Recruiter seat.
In jou zoeken wij een aanvulling op het huidige team. Je bent energiek, uniek en wilt alles weten van het recruitmentproces, jouw vakgebied & professionals en wie weet wat nog meer! Verliezen is voor jou geen optie, je gaat altijd voor de winst! Lukt dit niet? Dan ben jij diegene die nog een stap harder zet om gestelde doelen te behalen! Je komt in een team terecht waarbij iedereen deze mentaliteit heeft, van hard werken tot aan plezier maken!

Functie-eisen

Als Recruiter beschik jij over de volgende eigenschappen:
– Je bent origineel en creatief. Je gaat op zoek naar vernieuwende manieren om professionals te vinden, benaderen voor een gesprek en uiteindelijk te binden en boeien.
– Affiniteit en/of interesse in het reilen en zeilen van de overheid.
– Je hebt energie en weet van wanten. Achterover leunen past niet bij jou, initiatief nemen en een positieve instelling wel!
– Je beschikt over een commerciële drive. Resultaatgerichtheid en het behalen van doelen motiveert jou om iedere dag het beste uit jezelf te halen. En die successen vieren we!
– Je bent leergierig en hebt interesse in het HR werkveld en wilt jezelf verdiepen op het gebied van HR en de bijbehorende taken.

Wat kan jij van Maandag® verwachten?
– Salaris tussen €2650,- en €3000,-
– Goede bonusregeling!
– Flexibel verlof!
– Veel vrijheid & verantwoordelijkheid.
– Uiteraard vergoedt Maandag® ook jouw reiskosten.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 651029317

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!