Vacature Accountmanager Middelburg

  • Vakgebied: Arbeidsbemiddeling
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Zeeland
  • Plaats: Middelburg
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 28 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij dus op zoek naar die nieuwe uitdaging waarin jij als Recruiter elke week weer een leuke Maandag® hebt en waarop je samen met enthousiaste en gedreven collega’s de mooiste resultaten boekt? Solliciteer dan direct op deze vacature! Bel of mail mij via: 06 51 02 93 17 of david.salomons@maandag.nl!

Functiebeschrijving

Samen met de collega’s binnen jouw vakgebied, ga jij het verschil maken en draag je bij aan de bemiddeling van professionals. Samen bepalen jullie de koers.
Je draagt de verantwoordelijkheid voor de werving van nieuwe professionals binnen het publieke domein! Hoe? Door het schrijven van frisse en to-the-point vacatureteksten waardoor meteen duidelijk is wat iemand gaat doen. En dan? Nee, je wacht niet tot de sollicitaties binnenstromen, maar je neemt zelf het initiatief en gaat op zoek! Je profileert jezelf op LinkedIn en struint dit samen met alle jobboards af. Je legt contact, schakelt je netwerk in en rust niet tot je de perfecte match gevonden hebt.
Onder het genot van een kop koffie maak je op onze vestiging kennis met de professionals. In dit gesprek inventariseer je de wensen en behoeften en vertel je met veel enthousiasme waarom het zo leuk is om via Maandag® aan de slag te gaan. Gaaf, de professional ziet het zitten en Maandag® is een nieuwe topper rijker! Maar hier stopt jouw werk niet. Als recruiter zorg jij voor jouw professionals, je denkt mee in hun ontwikkeling, begeleidt bij ziekte en lost allerhande problemen voor hen op. Op deze manier weet jij jouw professionals aan je te binden!

Functie-eisen

Als Recruiter beschik jij over de volgende eigenschappen:
– Je bent origineel en creatief. Je gaat op zoek naar vernieuwende manieren om professionals te vinden, benaderen voor een gesprek en uiteindelijk te binden en boeien.
– Je hebt energie en weet van wanten. Achterover leunen past niet bij jou, initiatief nemen en een positieve instelling wel!
– Je beschikt over een commerciële drive. Resultaatgerichtheid en het behalen van doelen motiveert jou om iedere dag het beste uit jezelf te halen. En die successen vieren we!
Jij krijgt:
– Een (start)salaris tussen de €2760,- en €3100,- excl. Vakantiegeld & Bonus
– Super bonusregeling!
– Flexibel verlof; je bepaalt zelf hoeveel verlof je nodig hebt;
– Reiskosten vergoeding á €0,21 per kilometer, Microsoft Surface en smartphone;
– Een verzorgde introductieweek bij de Maandag® Academy waarin je klaargestoomd wordt voor jouw vliegende start op de vestiging;

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 651029317

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!