Vacature Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening Breda

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Breda
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 20 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Maandag® is de partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen deze domeinen staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.
Vanuit een dienstverband bij Maandag® ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met mij op via +31 6 57 68 22 63 of per e-mail helene.vanderwulp@maandag.nl. Hopelijk tot snel!

Functiebeschrijving

Wat zie je als je uit jouw woning naar buiten loopt? Huizen, bedrijfspanden, een weg, een parkeerplaats, lantaarnpalen, containers etc? Dit alles valt binnen een bepaald beleid, meestal ruimtelijk beleid. Dus zo merk je al hoe veelzijdig jouw baan als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening gaat zijn! Binnen onze leefomgeving zijn veel gebruikers en eigenaren. Voor het inrichten van die leefomgeving zul je rekening moeten houden met wetgeving, individuele en gemeenschappelijke belangen. Een hele uitdaging dus! Daarnaast staan de gemeenten voor grote opgaven; denk aan de bouw van woningen, de energietransitie en de ingang van de Omgevingswet.
Wat ga je doen?
– Je gaat werken aan verschillende RO-vraagstukken en projecten waarbij je een adviserende rol op je neemt voor de politiek, burgers en organisaties. Dit kan mondeling maar normaliter zet je de adviezen op papier. Je hebt lef, en durft buiten bekende paden te treden waardoor je projecten innovatief aanvliegt.
– Je werkt in een team of individueel aan diverse projecten voor de fysieke leefomgeving. Je geeft ruimtelijk advies met betrekking tot de haalbaarheid. De nadruk ligt op het procedureel begeleiden van bestemmingsplannen en het voorbereiden en coördineren van ruimtelijke initiatieven.
– Bij beleidstrajecten ben jij de kartrekker. Vergunningverleners weten jou te vinden als aanspreekpunt met al hun vragen met betrekking tot procedures. Jij voelt aan wat er leeft in de gemeente, signaleert ontwikkelingen en weet van aanpakken!
– Je draagt bij aan een effectieve dienstverlening, daar hoort uiteraard het vormgeven en uitrollen van de Omgevingswet bij. 
Wat kunnen wij je bieden?
– Salaris € 3.819 tot € 4.814 op basis van 40 uur per week
– Reiskostenvergoeding van €0,21 netto per kilometer
– Volop kosteloze cursussen en trainingen via onze Academy waardoor jij altijd kunt beschikken over actuele, relevante kennis.
– Bij Maandag® krijg je 25 vakantiedagen op basis van een werkweek van 40 uur
– Vakantiegeld 8% van het bruto jaarsalaris
– Eindejaarsuitkering 6,75% van het bruto jaarsalaris
– Korting van 5% op basis ziektekostenverzekering bij VGZ,15% op VGZ aanvullend Goed, Beter, Best
– Na 8 werkweken start de pensioenopbouw via BeFrank
– Begeleiding vanuit Maandag® door jouw eigen recruiter en accountmanager (in het sollicitatieproces en gedurende jouw loopbaan bij Maandag®)

Functie-eisen

Functie eisen
– Een afgeronde hbo- of wo opleiding in de richting van Ruimtelijke Ordening.
– Minimaal 3 jaar gemeentelijke werkervaring
– Je hebt kennis van bestuursrecht, WABO en de Wet Ruimtelijke Ordening
– Kennis van de toekomstige Omgevingswet is een pré
– Je hebt overtuigingskracht, neemt initiatief en bent uiterst communicatief
– Je bent fulltime beschikbaar

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 0657682263

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!