Vacature Medior HR Adviseur Amsterdam

  • Vakgebied: Onderwijs en overheid
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Amsterdam
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 17 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Maandag® is de detacheerder binnen de publieke sector. Je krijgt de kans om jouw expertise in te zetten bij diverse bedrijven. Je helpt organisaties uit de brand, wanneer ze jou het meeste nodig hebben. We bieden jou de flexibiliteit, afwisseling en uitdaging van interim werk in combinatie met de voordelen van een vaste werkgever.
Hierbij bieden we jou als Medior HR Adviseur:
– Afhankelijk van jouw werkervaring, ontvang jij een uitstekend basissalaris (€3500,-/ 5000,-);
– Je krijgt de mogelijkheid om hybride en flexibel te werken;
– Naast vaardigheids- en persoonlijkheidstrainingen die je kunt volgen bij onze Maandag Academy, krijg je ook een persoonlijk studie- en opleidingsbudget;
– Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen o.b.v. fulltime werkweek; een reiskostenvergoeding; een uitstekende pensioenregeling bij BeFrank; etc.).
Kan je niet wachten om te beginnen als Medior HR Adviseur via Maandag®? Voldoe je aan de bovengenoemde eisen? Dan kom ik graag met je in contact! Wil jij liever parttime of fulltime als Medior HR Adviseur aan de slag? Bij Maandag® is beide mogelijk.
Als Medior HR Adviseur kan je het volgende van ons verwachten:
– We streven ernaar om binnen twee werkdagen reactie te geven op jouw sollicitatie;
– Aandacht voor de persoon achter het cv. We kijken in een persoonlijk kennismakingsgesprek naar jouw wensen en behoefte. Samen beslissen we welke functies het beste bij jou passen;
– Je ontvangt persoonlijke begeleiding in het sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgevers.

Functiebeschrijving

Maak jij graag impact met jouw kennis als Medior HR Adviseur binnen een de publieke sector? Vind je het daarnaast leuk om continu uitgedaagd te worden en te blijven ontwikkelen? En neem je de nodige ervaring mee als HR Adviseur binnen een overheidsorganisatie? Word dan Medior HR Adviseur bij Maandag® en zet jouw expertise in om diverse bedrijven binnen de publieke sector uit de brand te helpen.
Als Medior HR Adviseur vind je het belangrijk om een toegevoegde waarde te zijn bij een maatschappelijke organisatie. Je springt dan ook graag bij, op het moment dat ze jou het meest nodig hebben. Bij Maandag® krijg je de kans om projectmatig bij diverse opdrachtgevers binnen de publieke sector aan de gang te gaan. Daarnaast staan ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en een acceptabele werkdruk centraal.
Diverse opdrachtgevers betekend ook dat geen enkel bedrijf en geen enkele opdracht hetzelfde is. De mensen, de cultuur en de kernwaarden verschillen. Wel hebben ze allemaal één belang. Impact maken op de samenleving. Jij krijgt de kans om samen met deze organisaties deze impact te realiseren en de interne medewerkers daarbij te ondersteunen.
Omdat elke opdracht anders is, zullen jouw werkzaamheden ook variëren. Als Medior HR Adviseur kan jij je bezig gaan houden met het volgende:
– Je bent de verbinder tussen mens en organisatie. Je creëert draagvlak en speelt in op de behoefte;
– Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan teamleiders, managers en de HR-afdeling;
– Je houdt je bezig met diverse HR-projecten;
– Je biedt bijvoorbeeld ondersteuning en coaching bij brede ontwikkeltrajecten, persoonlijke ontwikkeling en zorg voor medewerkers;
– Je ondersteunt op operationeel niveau.
Je schakelt als Medior HR Adviseur snel tussen strategie, tactiek en uitvoering. Het doel: een fijne en uitdagende werkomgeving voor interne medewerkers creëren. Met jouw frisse blik ben je een toegevoegde waarde voor de organisatie. 

Functie-eisen

Als Medior HR Adviseur voldoe je aan de volgende eisen:
– Je beschikt over een hbo- of wo-diploma in de richting van HRM of vergelijkbaar;
– Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als HR medewerker, HR professional of HR Adviseur. Waarvan minimaal 3 jaar als (Medior) HR Adviseur bij een overheidsorganisatie;
– Je hebt werkervaring met de bovengenoemde werkzaamheden. Daarnaast heb je kennis en ervaring met diverse HR-systemen, bij voorkeur AFAS en/of Youforce;
– Je bent bestuurlijk sensitief, flexibel en je kunt draagvlak creëren;
– Je bent op korte termijn 24 tot 36 uur per week beschikbaar.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 622 262 798

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!