Vacature Verzorgende IG Amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wanneer jij als Verzorgende IG in regio Noord-Holland bijv. Amsterdam ons detacheringsteam komt versterken. Krijg jij toegang tot ons brede netwerk aan opdrachtgevers en interessante werkplekken. Je gaat via ons toffe opdrachten uitvoeren die tussen de 3 maanden en de 9 maanden per stuk duren. Wij gaan graag in gesprek over welke doelgroepen jij interessant vindt en waar je blij van wordt in je werk. Via de Aecademy helpen wij je ook door middel van diverse opleidingen/cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen. Denk aan een EVV diploma, een cursus werkbegeleiding of inhoudelijke kennis op doen over een specifieke doelgroep. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Mogen wij jou binnenkort welkom heten?

Functie-eisen

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zo kun je bij ons rekenen op:

  • Een uitgebreid gesprek met een Recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende
    banen in de zorg
  • Een tijdelijk dienstverband met zicht voor onbepaalde tijd
  • Je krijgt de kans om met diverse doelgroepen te werken
  • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional
  • Salariëring volgens de CAO VVT schaal FWG 35 tussen €1838,58 – €2668,93

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!