Vacature Junior fiscaal adviseur Hoofddorp

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij een enthousiaste fiscalist, wil jij graag het verschil maken voor ondernemers en krijg jij energie van het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met de klant? Dan is onze opdrachtgever in Bennekom op zoek naar jou!
Je bent niet afwachtend maar juist proactief. Je hebt passie voor lokale ondernemers en voelt je comfortabel in het persoonlijke contact met klanten. Jij gaat altijd voor het beste resultaat, daarom weet onze klant dat zij met al hun fiscale vragen bij jou aan het goede adres zijn.
Bij de klanten, grotendeels midden- en kleinbedrijven, speelt de fiscus een grote rol. Dit vertaalt zich o.a. in omzetbelasting, vennootschapsbelasting, bedrijfsovernames, bedrijfsbeëindiging, samenwerkingsverbanden, juridische structuren. Uiteraard zal je deze taken niet in je eentje uitvoeren! Jij kan en mag rekenen op deskundige en betrokken collega’s. Samen werken jullie namelijk aan één gezamenlijk doel: Het optimaal bedienen van klanten.

Functie-eisen

– Jij hebt een WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie afgerond
– Je bent ondernemend en kan resultaatgericht in teamverband werken.
– Je ben communicatief vaardig en krijgt energie van het leggen van nieuwe contacten
– Jij kan goed (samen met het team) jouw adviezen organiseren en plannen en klanten hiermee verrassen.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!