Vacature Basisarts Traineeship Parttime Maastricht

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij (bijna) klaar met je master Geneeskunde en op zoek naar je eerste baan? Lastig he! Ja, waar begin je? Hoe weet je nou welk specialisme het beste bij jou past? Wellicht biedt ons Basisarts Traineeship dan de oplossing.

In dit traineeship ga je gedurende 2 jaar aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan een functie als ANIOS bij een verpleeg- en verzorgingshuis, arbodienst, instelling voor geestelijke gezondheidszorg en/ of een instelling bij de (semi)overheid. Zo krijg jij de kans om te ontdekken welk vakgebied en organisatie het beste bij jou past. Je bouwt snel een netwerk op en heb jij gedurende jouw Basisarts Traineeship een loopbaancoach. Het Basisarts Traineeship wordt zowel fulltime als parttime aangeboden en is mogelijk in Maastricht, Eindhoven, Goes en Nijmegen.

Functie-eisen

  • Als basisarts heb je jouw studie Geneeskunde (bijna) afgerond en ben je in het bezit van een BIG registratie of ontvang je deze binnenkort;
  • Je houdt ervan om afwisseling in je werk als arts te hebben en vind je het leuk om nieuwe zaken te ontdekken en ontwikkelen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!