Vacature Planner & Traffic Reclame Coördinator * Puzzelen * Regelen * Backoffice Hoofddorp

  • Vakgebied: Overig
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Hoofddorp
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 17 januari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Planner & Traffic Reclame Coördinator; Wil jij alles achter de schermen tot in de puntjes regelen? Vind je het een uitdaging om de wijzigende prioriteiten aan te passen in de planning en te schakelen met jouw collega’s van andere afdelingen? Dan is de rol van Planner & Traffic Reclame Coördinator jouw baan! Dagelijks puzzelen, zodat je de optimale planning creëert, dat is jouw doel! Je werkt met verschillende systemen om de planningen rond te krijgen. Zonder de samenwerking met de verschillende interne afdelingen kan jij je werk niet doen. Ook onderhoud je contact met de verschillende partners die in de operatie (logistiek & drukwerk) werkzaam zijn. Vanuit jouw signaalfunctie communiceer je bijzonderheden naar de interne organisatie, zodat direct gehandeld kan worden! Een administratieve, organisatorische rol waarbij je werkt in een omgeving waar verandering de enige constante is en er gewerkt wordt met deadlines. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden, neem je ook deel aan bedrijf brede, internationale projecten. Een mooi voorbeeld is het internationaal project ‘Duurzaamheid’. Kortom een rol waar je je zeker niet gaat vervelen!
Procedure:  Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Functie-eisen

Planner & Traffic Reclame Coördinator: Opleiding is niet van belang, administratief, organisatie- en communicatietalent des te meer! Je hebt bijvoorbeeld gewerkt: in een binnendienstfunctie, officemanager, sales support (en je wilt geen sales meer), coördinator, planner in een andere branche, etc.. Maar ook als je een geheel andere achtergrond hebt en je wilt een volgende stap maken in jouw loopbaan, aarzel niet om te reageren!
Puzzelen vind je leuk! Je bent accuraat, gestructureerd en hebt oog voor detail. In je werk ben je pragmatisch en denk je altijd na over de consequenties van jouw handelen. Hierdoor ben je alert en voorzie/ voorkom jij toekomstige uitdagingen. Je hebt een professionele werkhouding en bent natuurlijk een leuke collega!  Je vindt het leuk om alles te regelen en beschikt dus ook over goede communicatieve vaardigheden. De Nederlandse taal beheers je goed, daarnaast ben je niet bang om in het Engels te communiceren met jouw internationale collega’s. Je kunt goed omgaan met deadlines en raakt niet snel in paniek. Jouw computervaardigheden zij goed. Nieuwe software maak je je snel eigen. Als je werkt ben je graag gefocust en vindt het fijn om met een grote diversiteit aan mensen/ persoonlijkheden samen te werken. Het allerbelangrijkste is toch wel dat je blij wordt van de functie omschrijving en niet kan wachten om meer over de vacature te weten te komen! Ik vertel je graag meer!
 

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!