Vacature Trainee verpleegkundige – GrowWork Ede

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij pas afgestudeerd als verpleegkundige op het mbo of hbo, en wil je naast werkervaring aan het bed ook de focus leggen op het ontwikkelen van jezelf? Dan heeft GrowWork het traineeship voor jou!
In het traineeship is alles gericht op hoe jij wil gaan groeien in je vak. Je krijgt een buddy verpleegkundige voor al je vragen, een eigen coach voor de HR details, momenten van intervisie met je collega’s en een ontwikkelplan dat je regelmatig met ons doorneemt.

Verder bieden we je onze geaccrediteerde opleiding aan, kosteloos!
Met onze opdrachtgevers hebben we een goede samenwerking waarbij we je op alle vlakken van de ouderenzorg kunnen laten kennismaken. Intramuraal en extramuraal, alles om jouw professionele ontwikkeling een boost te geven. Samen met jou en de opdrachtgever gaan we om tafel zitten om af te stemmen hoe jouw traineeship eruit gaat zien. Het zal in totaal een jaar duren, binnen dit jaar krijg je intramurale en extramurale ervaring om een goed beeld te hebben wat jouw kennis en kunde je biedt aan mogelijkheden. Na dit jaar kijken we goed naar jouw wensen, aan mogelijkheden geen gebrek. Zit je goed op je plekje? Dan blijf je bij de opdrachtgever. Heb je liever verschillende opdrachten en afwisseling? Dan kun je bij GrowWork in dienst, als projectverpleegkundige bijvoorbeeld.

Functie-eisen

– Je hebt onlangs de mbo-v of hbo-v met succes afgerond;
– Je bent BIG-geregistreerd;
– Je hebt een passie voor de zorg en je wil je graag verder ontwikkelen;
– Je wil de ouderenzorg nog beter leren kennen;

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!