Vacature SEO copywriter bij YoungCapital in Hoofddorp Hoofddorp

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wat ga je doen?

Je raadt het al: schrijven. Samen met de rest van de SEO copywriters schrijf je SEO-teksten, blogs en artikelen voor alle websites van YoungCapital. En dat allemaal met als doel om als eerste zoekresultaat op Google te verschijnen. Zit jij vol met creativiteit en is schrijven echt jouw ding? Van het schrijven van blogartikelen voor jongeren die op zoek zijn naar een toffe baan tot het schrijven van content om toekomstige klanten te werven, als SEO copywriter werk je iedere dag aan diverse creatieve projecten. En jij weet precies welke tone of voice je moet gebruiken om de juiste doelgroep aan te spreken. 

 

Ben je dan alleen maar aan het schrijven? Zeker niet. Ook check je dagelijks de teksten van je collega’s op spelling en grammatica en zorg je ervoor dat alle teksten geüpload worden op de websites. Nog geen ervaring met SEO of HTML? Maak je geen zorgen: wij zorgen ervoor dat je dit binnen no time leert. Vanaf je eerste week als SEO copywriter bij YoungCapital volg je diverse trainingen waarbij je leert hoe jouw teksten het best scoren op Google.

 

Lijkt het je leuk om te werken in een jong, internationaal team? Dan zit je hier zeker goed. Je komt terecht in een divers team met SEO-specialisten, copywriters en linkbuilders, allemaal afkomstig uit verschillende landen. Het SEO-team bestaat uit team UK, team DE en team NL, waar jij onderdeel van uit gaat maken. 

 

Jouw werktijden

Als SEO copywriter op het hoofdkantoor in Hoofddorp werk je tussen de 32 en 40 uur per week. Zelf beslissen hoe je jouw werkdag indeelt en hoe laat je precies begint? In deze functie ben je flexibel en bepaal je zelf wat voor jou het beste werkt.

Wat wij bieden

  • Per direct een baan als fulltime of parttime SEO copywriter bij YoungCapital in Hoofddorp;
  • Werken in een energiek, jong en internationaal team;
  • Leuke extra's zoals een gezonde lunch, health budget, fitnessruimte op kantoor, trainingen in de YoungCapital University en 32,5 vakantiedagen;
  • Trainingen over SEO, HTML en verschillende CMS-systemen gegeven door onze SEO-specialisten;
  • Meerdere keren per jaar leuke uitjes, vrijmibo's en het YoungCapital festival.

Wat wij vragen:

  • Minimaal een mbo-diploma;
  • Je schrijft foutloos Nederlands en taalfoutjes spot je met gemak;
  • Ervaring met schrijven is mooi meegenomen;
  • Al enige SEO en HTML-kennis? Dat komt goed van pas in deze functie.

YoungCapital is onze playground, vol adrenaline en snelheid. Hier kunnen wij onze energie kwijt. Wij helpen jongeren hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Ga je bij ons aan de slag? Dan werk jij samen met collega’s van gemiddeld 28 jaar die eindeloze energie en een frisse kijk op de wereld hebben. Maar is het dan all work and no play? Zeker niet! Want plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Yes, we like to party. Van leuke uitjes tot vrijmibo’s en ons eigen festival. Vergeten we bijna je ontwikkeling. Met trainingen via de YoungCapital University besteden we aandacht aan je eigen ontwikkeling. Benieuwd waar YoungCapital nog meer voor staat? Bekijk dan www.youngcapital.nl/over-yc/werken-bij.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!