Vacature Beleidsadviseur/Projectleider Jeugd en Onderwijs Alphen aan den Rijn

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

In deze positie maak je deel uit van een zelfsturend team. De opdrachtgever gelooft in de kracht en het zelfsturend vermogen van hun medewerkers. In teams van 10 tot 15 collega’s werken ze aan de verschillende opgaven in de gemeente. Zij verdelen zelf het werk en de verantwoordelijkheden.We zoeken een ervaren beleidsadviseur met projectmatige capaciteiten die een leidende rol neemt in de implementatie van het vastgestelde beleid.

Functie-eisen

* Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;* Je hebt ervaring als (uitvoerend) projectleider en je beschikt over aantoonbare ervaring in het sociaal domein en als aandachtsgebied jeugd en onderwijs;* Je bent in staat om jouw visie op deze terreinen te vertalen in innovatieve werkwijzen en efficiënte en resultaatgerichte manieren van samenwerken;* Je hebt een open en verbindende houding, zoekt actief de samenwerking op en communiceert duidelijk en helder met verschillende gesprekspartners, zowel binnen als buiten de organisatie;
* Je hebt gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen en kan op alle niveaus schakelen.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!