Vacature Projectmanager Renovatie en Realisatie Beweegbare Bruggen Gouda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

OpdrachtDe opdracht betreft de renovatie van vijf oude bascule bruggen voor gemotoriseerd verkeer, de realisatie van een nieuwe beweegbare brug voor een fietsroute, en de vernieuwing van de bediening op afstand vanuit de centrale. Voor de nieuwe fietsbrug is het SO in juli gereed.
Voor deze opdracht is JS Consultancy op zoek naar een Projectmanager die 16 tot 20 uur per week beschikbaar is voor de beweegbare bruggen, en 4 tot 8 uur per week voor de nieuw te realiseren brug. In totaal zijn voor de opdracht circa 24 uren per week benodigd. Het streven is dat de nieuwe Projectmanager start per 1 juni 2021.

ContextIn 2019 zijn deze bruggen geïnspecteerd en voor één van de bruggen is door een extern ingenieursbureau een eerste onderzoek uitgevoerd. De producten van dit onderzoek zijn een inventarisatierapport, een werkomschrijving voor het ingenieursbureau van de volgende fase, een PvE, een investeringsraming en een aanbestedingsstrategie voor de engineering en realisatie. De meest waarschijnlijke contractvorm is een hybride-contract.
De ambitie is om de engineering en de realisatie van de vijf bruggen door één ingenieursbureau respectievelijk één aannemer te laten voorbereiden / realiseren.
In de projectplanning dient ruimte te zijn voor het opvangen van tegenvallers. Vanwege de bereikbaarheid van een stad en de samenhang met andere projecten dienen planningen niet verschoven te worden. Indien een planning niet haalbaar blijkt, dan is de consequentie dat een project een of twee jaar moet worden uitgesteld. Om dit te voorkomen dient op tijd en capaciteit te worden gestuurd.

TeamVoor het aansturen van het ontwerp en de realisatie van de renovatie van de vijf beweegbare bruggen en de nieuwbouw van de bediening op afstand en de nieuwe brug is een IPM-team samengesteld. Dit team is versterkt met een adviseur elektrotechniek, een adviseur machineveiligheid, werktuigbouw en staalconstructies en een adviseur constructies: beton, steen en fundering. De rol TM is niet ingevuld omdat:
* De engineering door een externe partij wordt uitgevoerd.
* De CM-er, de adviseur werktuigbouw en de adviseur elektrotechniek samen de overleggen met het externe bureau voeren.
* Korte lijnen tussen de adviseur werktuigbouw en de adviseur elektrotechniek met de IPM-ers.
IbDH niet beschikt over een TM-er met werktuigbouwkundige of elektrotechnische achtergrond.

De werkzaamheden van de TM-er worden verdeeld tussen de APM-er, de adviseurs en een aankomend TM-er.

Functie-eisen

* Je hebt een technische opleiding succesvol afgerond (bij voorkeur werktuigbouw of elektrotechniek, eventueel civiele techniek);
* Je hebt minimaal academisch werk- en denkniveau;
* Je beschikt over minimaal vijf jaar ervaring in de rol van APM-er;* Je hebt minimaal tien jaar ervaring in de rol van TM-er met technisch complexe projecten. Deze projecten kenmerken zich door een werktuigbouwkundige en elektrotechnische component;
* Je hebt ervaring met het realiseren van complexe constructieve infraprojecten in een grote gemeente;
* Je bezit kennis en ervaring met voorbereiding en uitvoering van complexe constructieve infraprojecten;
* Je hebt ervaring met een dynamische omgeving met meerdere stakeholders;
* Je bent resultaatgericht en pragmatisch;
* Je beschikt over een sterk analytisch en organisatorisch vermogen;
* Je werkt graag in teamverband;
* Je hebt oog voor de raakvlakprojecten zodat per brug de best passende scope wordt gekozen;
* Je kunt het advies van de adviseurs goed overdragen aan de opdrachtgever.
Dit betreft een tijdelijke functie/opdracht. Het is belangrijk dat je op korte termijn beschikbaar bent voor de gevraagde uren.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!