Vacature Directeur Primair Onderwijs Oegstgeest

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

CBS Joris de Witte streeft naar kwalitatief goed wereldoriënterend onderwijs, waarbij het opdoen van kennis en het leren van vaardigheden centraal staan. Daarbij staat CBS Joris de Witte voor een veilige omgeving, zodat alle kinderen met plezier naar school gaan. Leerlingen kunnen zich optimaal ontwikkelen op cognitief, creatief, sociaal en emotioneel gebied. Vanuit de christelijke identiteit is respect en aandacht voor elkaar, ongeacht verschillen in geloof, cultuur of afkomst erg belangrijk. 

CBS Joris de Witte bevindt zich in het groene en gemoedelijk plaatsje Oegstgeest, centraal gelegen in de Randstad. Vanuit Oegstgeest kun je gemakkelijk de levendige steden van de Randstad bezoeken alsmede genieten van de rust die Oegstgeest biedt. Niet voor niets eindigde Oegstgeest in 2014 op de eerste plaats in een onderzoek van De Telegraaf naar ‘beste’ gemeente op basis van leefcriteria als huizenprijzen, criminaliteit, armoede en voorzieningen (winkels, onderwijs en medische zorg).   

 

Functie-eisen

CBS Joris de Witte zoekt een nieuwe directeur die het stokje wil overnemen van de huidige interim directeur.

Als schooldirecteur bij Joris de Witte ben jij verantwoordelijk voor de langetermijnvisie. Hierbij geef je leiding aan een team van 18 leraren en ondersteunend personeel. Samen wordt er les gegeven aan ruim 200 leerlingen. Jij staat voor kwaliteit en eigenaarschap. Binnen de schoolomgeving zorg je voor een veilig leer- en leefklimaat. Het is daarbij belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor het team, de leerlingen en de ouders. Daarnaast beschik je over daadkracht en goede communicatieve vaardigheden. Tevens ben je besluitvaardig in het nemen van beslissingen waarbij je de gewenste koers voor ogen houdt. Je motiveert het team waarbij je ondersteuning biedt aan initiatieven van het team. Betrokkenheid en transparantie staan hoog in het vaandel.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!