Vacature Accountmanager IT Amsterdam Amsterdam

  • Soort dienstverband: Fulltime (ervaren)
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Amsterdam
  • Salarisindicatie: 3000 - 4000 per maand
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 05 augustus 2016
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als Accountmanager IT ben je verantwoordelijk voor business development in de regio Amsterdam.  Je bent een gedreven, resultaatgerichte ondernemer met commerciële durf en creativiteit en je bent gewend om ICT maatwerkprojecten te consulteren bij MKB organisaties. Door jouw ervaring en inzicht zal je bestaande behoeftes en knelpunten bij de klant kunnen vertalen naar concrete IT-oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen en uitbrengen van offertes en het sluiten van de verkoop. Je beheert de reeds bestaande klanten en relaties in de regio en breidt deze kring uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de contracten en het realiseren van opdrachten.

 

Functie eisen

– Je hebt WO werk- en denkniveau;

– Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbaar commerciële werkervaring in de IT-sector;

– Je bent accuraat, flexibel en toont initiatief;

– Je hebt een gedegen kennis van kantoorautomatisering en infrastructuur;

– Je bent een teamplayer (geen individualist);

– Je hebt een netwerk (pre) en bent woonachtig in de regio Amsterdam.

 

Persoonskenmerken

Je bent als Accountmanager een aanpakker die zich als een vis in het water voelt in een professionele resultaatgerichte en no nonsens werkomgeving. Door je commerciële volwassenheid en lef straal je senioriteit uit.  Je wordt beschouwd als een expert op je vakgebied, kunt tegen een stootje en sales is je tweede natuur.  Je hebt een dienstverlenende instelling, een goed gevoel voor prioriteiten en geeft op praktische en creatieve wijze inhoud aan de functie. Je hebt commerciële, communicatieve en adviserende vaardigheden en beschikt over inlevingsvermogen. Je bent een prettige gesprekspartner en weet gemakkelijk het vertrouwen van mensen te winnen. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig werken.

 

Bedrijfsprofiel

ICT Concept biedt een totaalpakket aan maatwerk op het gebied van ICT en spreekt de taal waar het gaat om het realiseren van gestroomlijnde geautomatiseerde processen. ICT Concept heeft met 6 vestigingen een landelijke dekking en werkt als een lokale partner voor de klant. Binnen de organisatie werken inmiddels ruim 60 collega’s en de organisatie is nog steeds groeiende.

 

ICT Concept biedt

– Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;

– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

– Professionele begeleiding;

– Een enthousiast en professioneel team (teamtarget);

– Lease auto;

– Goede ondersteuning vanuit de binnendienst;

– Marktconform salaris

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!