Vacature ANIOS in de ouderenzorg Arnhem

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Arnhem
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 15 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Bij ons als ANIOS krijg je de mogelijkheid om te werken op basis van detachering. Dit houdt in dat je tijdelijk bij een andere organisatie kunt werken, terwijl je wel in dienst blijft bij ons. Hierdoor heb je de zekerheid van een vast contract en kun je tegelijkertijd ervaring opdoen in diverse werkomgevingen. Detachering is ideaal als je op zoek bent naar afwisseling en graag in verschillende werkomgevingen wilt werken. Bij ons bieden we onze basisartsen tal van kansen en uitdagende opdrachten om te groeien en zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.
Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je minimaal een afgeronde opleiding tot basisarts te hebben en geregistreerd te zijn in het BIG-register. Daarnaast is het van belang dat je gemotiveerd, flexibel en betrokken bent bij het werk dat je doet. Ben jij de basisarts die wij zoeken? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Functiebeschrijving

Heeft u interesse in een uitdagende en gevarieerde rol als ANIOS? Dan is dit uw kans! Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en gedreven ANIOS om ons team in de ouderenzorg te versterken. Als ANIOS bent u verantwoordelijk voor het verlenen van professionele medische zorg aan ouderen met ziekte, beperkingen of ouderdom. U werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om individueel te handelen en te reageren op de wensen en behoeften van onze cliënten. Een typische dag als basisarts in de ouderenzorg kan bijvoorbeeld bestaan uit het toedienen van behandelingen, het uitvoeren van bloed- en urineonderzoeken, het afleggen van huisbezoeken en het samenwerken met andere zorgverleners.
Belangrijke taken van de ANIOS in deze functie zijn onder andere:
– Het verlenen van professionele medische zorg aan ouderen, waaronder het afnemen van bloed- en urineonderzoeken, het afleggen van huisbezoeken en het geven van behandelingen.
– Het opstellen en bijhouden van behandelplannen en het samenwerken met andere zorgverleners.
– Het signaleren van veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënt en daarop adequaat reageren.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, vragen wij minimaal een afgeronde opleiding tot basisarts en dat je BIG-geregistreerd bent. Daarnaast is het belangrijk dat je gemotiveerd, flexibel en betrokken bent bij het werk wat je doet. Ben jij de ANIOS die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 651 303 289

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!