Vacature Business Intelligence Specialist Dordrecht

  • Vakgebied: Overig
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 16-24 uur per week
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Plaats: Dordrecht
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 14 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 15-03-2023 tot 09:00 uur.

Waar ga je doen – What will your job be

Voor Jong JGZ is FlexIntens op zoek naar een Business Intelligence Specialist voor 28 – 32 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Kinderen gezond en gelukkig laten opgroeien: daar staan wij voor! Jong JGZ biedt preventieve jeugdgezondheidszorg (JGZ) aan alle 0-18 jarigen in Zuid-Holland Zuid en 0-4 jarigen in Breda. We volgen de gezondheid van ruim 100.000 kinderen en jongeren. Zo’n 300 betrokken zorgprofessionals en ondersteunende medewerkers zetten zich elke dag vol enthousiasme in op één van onze 30 locaties.

Jong JGZ zoekt een proactieve collega die mee wil bouwen aan onze organisatie!

We zijn een jonge organisatie en volop in ontwikkeling. Daarom zijn wij op zoek naar een B.I. Specialist. We willen op gerichte wijze (big) data kunnen verzamelen, registreren, combineren en analyseren. 

Vanuit beschikbare gegevens worden rapporten opgesteld. Deze hebben als doel de diversiteit aan gegevens te analyseren. De rapportages kunnen gebruikt worden voor beleidsadvisering en geven Jong JGZ de mogelijkheid de activiteiten en resultaten op het gebied van preventie met betrouwbare gegevens te onderbouwen en de activiteiten te verantwoorden richting onze opdrachtgevers (de gemeenten).

Op korte-/ middellange termijn willen wij de gegevens tonen in een dashboard zodat managers en teams hun eigen gegevens kunnen opzoeken. Ze geven inzicht in de stand van zaken van de kritieke prestatie indicatoren (kpi’s) daarnaast willen we de mogelijkheden om data in te zetten bij Jong JGZ verder ontwikkelen. 
De B.I. specialist heeft eigen inbreng als het gaat om het vormgeven van deze ontwikkelingen. 

Onze nieuwe B.I. Specialist zal veel samenwerken met de informatiemanager en onze zorg professionals, omdat de inhoud en de data met elkaar verbonden zijn. Samen wordt gezocht naar een set informatie die processen in de organisatie kan ondersteunen. Dit wordt door jou vertaald naar een BI oplossing.

Je werkt in teamverband, onder verantwoordelijkheid van de manager bedrijfsvoering.

Wil je werken in een organisatie waar jezelf blijven ontwikkelen vanzelfsprekend is? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

De functie van B.I. Specialist is een veelzijdige en afwisselende functie. Jij bent degene die de informatiebehoefte van Jong JGZ omzet naar rapportages en maatwerk inzichten. Ook speel je adequaat in op ad-hoc rapportage verzoeken. 
Op basis van concrete vragen en ontwikkelingen ga je inzicht leveren in de processen van de jeugdgezondheidszorg. Hiervoor gebruik je beschikbare data die je zelf checkt en controleert. De verzameling data wordt ingezet voor verantwoording, stuurinformatie en kwaliteitsbewaking.  

Je genereert data en bouwt rapporten via BusinessObjects, met als doel een zo goed mogelijke rapportage omgeving te realiseren voor eindgebruikers. Het is een krachtenspel tussen functionele wensen, organisatorische belangen en technische mogelijkheden.

Als B.I. Specialist:

– Zorg je voor het onderhouden en ontwikkelen van rapportages. Je geeft inzicht in kerngetallen en managementinformatie.

– Ontsluit je data vanuit verschillende applicaties, waaronder Biskid de rapportage tool van ons digitale dossier JGZ

– Signaleer je nieuwe (data-gedreven) kansen.

– Ondersteun je de organisatie bij het opstellen van (automatische) rapportages.

– Ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de rapportages. 

– Inventariseer je welke rapportage behoefte er is voor de organisatie.

– Neem je deel aan projecten.

– Ben je in staat de werkprocessen binnen de jeugdgezondheidszorg te overzien. 

– Bouw je mee aan de toekomst van Jong JGZ door o.a. het inrichten van de data export en mogelijk het opzetten van een datawarehouse en neerzetten van dashboards.

– Controleer je de kwaliteit van de rapportages en signaleer je incorrecte data

– Werk je samen met de informatiemanager en de aanvrager, zowel in het proces van opstellen als in de check of de rapportage daadwerkelijk het gevraagde inzicht geeft.

Wat verwachten we van jou?

– Dat je data en werkprocessen met elkaar kunt koppelen om te komen tot correcte rapportages.

– Je hebt kennis van gegevensanalyse.

– Je kunt uitstekend werken in Excel.

– Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. 

– Je kunt de juiste vragen stellen om duidelijk te krijgen, welke rapportage nodig is. Naar aanleiding daarvan ben jij in staat om een query in te richten.

– Je hebt HBO- werk- en denkniveau.

– Het is een pré als je ervaring hebt met SAP BusinessObjects en stermodellen.

– Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

– Je houdt van een informele werksfeer en van een open cultuur.

Wat vragen wij – What are we looking for

Eisen:

– Dat je data en werkprocessen met elkaar kunt koppelen om te komen tot correcte rapportages;

– Je hebt kennis van gegevensanalyse;

– Je kunt uitstekend werken in Excel;

– Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;

– Je kunt de juiste vragen stellen om duidelijk te krijgen, welke rapportage nodig is. Naar aanleiding daarvan ben jij in staat om een query in te richten;

– Je hebt HBO- werk- en denkniveau.

Wensen:

– Het is een pré als je ervaring hebt met SAP BusinessObjects en stermodellen;

– Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;

– Je houdt van een informele werksfeer en van een open cultuur.

Wat hebben we te bieden – What do we offer
Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!