Vacature Projectleider W KLP

  • Vakgebied: Projectleiding Installatie
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Salarisindicatie: meer dan 4000 per maand
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 13 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wij zijn op zoek naar een Projectleider W KLP in omgeving ‘s-Hertogenbosch. Lees snel verder en kom erachter of deze vacature bij je past!

Dit bedrijf in omgeving ‘s-Hertogenbosch levert voor iedere opdrachtgever een totaaloplossing. Van advies tot en met onderhoud. Dit installatiebedrijf richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. De meeste medewerkers zijn al langere tijd in dienst wat een stabiele personeelsband vormt. Doordat de lijntjes kort zijn is er onderling een grote betrokkenheid. Het installatiebedrijf vindt duurzaamheid en kwaliteit een belangrijk speerpunt. Dit wordt ook meegenomen in de ontwikkeling van het bedrijf en zo blijft de organisatie continue verbeteren en innoveren.

Functiebeschrijving

Als Projectleider W KLP draag jij verantwoordelijkheid bij het begeleiden van kortlopende projecten en af te sluiten met een positief rendement. Je ziet toe op een sterke voorbereiding en uitvoering. Jij bent hét aanspreekpunt voor problemen en vragen. Je krijgt de vrijheid om het project naar eigen inzicht in te richten. Dit bereik jij door een goede communicatie met je team en door evaluatie gesprekken aan te gaan met je klant. Verder zijn dit je taken:
– Begeleiden van projecten van A tot Z;
– Bewaken van- en rapporteren over de financiële voortgang van het project;
– Maken van planningen en het aansturen van onderaannemers en monteurs;
– Maken van calculaties en offertes.

Functie-eisen

Als Projectleider W KLP bij deze aannemer in omgeving ‘s-Hertogenbosch ben je in staat om je flexibel op te stellen. Binnen het bouwproces communiceer jij met alle partijen en ben jij verantwoordelijk voor de bewaking van het budget, voortgang en kwaliteit. Jij ziet kansen en vindt groei en ontwikkeling belangrijk. Met deze kernwaardes wil jij het bedrijf helpen naar een beter kwantitatief en kwalitatief resultaat. Daarnaast vragen wij het volgende van je:
– Jij hebt een MBO/HBO diploma richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
– Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring in de installatietechniek;
– Je kunt snel handelen;
– Jij kan plannen en organiseren;
– Jij bent klant gericht en communicatief sterk.

Arbeidsvoorwaarden

Kom werken bij dit professionele installatiebedrijf met gezellige collega’s. Laat je kennis en kwaliteiten niet ongezien want er is uitzicht op een vast contract. Jaag je ambities na en pak deze kans om jezelf te ontwikkelen onder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde. Als Projectleider W KLP heb je recht op:
– Een salaris tussen de €3.500,- en €5.000,-;
– 38 vakantiedagen;
– Ontvangt een auto, laptop en telefoon;
– Kansen om jezelf te ontwikkelen;
– Diverse mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling;
– Jij ontvangt 8% vakantiegeld en een 13de maand.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!