Vacature Commercieel Projectmanager Utrecht

  • Vakgebied: Projectmanagement Bouw
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Utrecht
  • Plaats: Utrecht
  • Salarisindicatie: meer dan 4000 per maand
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 13 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

In deze rol van Commercieel Projectmanager maak je deel uit van de afdeling commercie en ben je het directe aanspreekpunt voor de klant. Je bent inhoudelijk én procesmatig verantwoordelijk voor de projecten om tot een goede aanbieding naar de klant te komen

Onze opdrachtgever is een aannemer en is een familiebedrijf wat al meer dan honderd jaar bestaat. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een stabiel, gerenommeerd en hoog aangeschreven organisatie. Al sinds jaar en dag werken ze aan uitdagende restauratieprojecten; ze zijn dus met recht een specialist te noemen op dit gebied. Vakmanschap staat hierdoor ook hoog in het vaandel. Vanuit deze kernwaarden realiseren ze dagelijks met ongeveer 100 enthousiaste vaste medewerkers deze uitdagende en complexe restauratiewerken. Of deze projecten nu bestaan uit een restaureren van een oude kerk midden in het centrum van een van de grote steden of uit het herstellen van een oude woonboerderij. Voor beide soorten projecten loopt dit ondernemende familiebedrijf niet weg. Het familiare karakter is ook terug te vinden in de aandacht die de directie heeft voor de ontwikkeling van werknemers en de balans tussen privé en werksferen. Zo krijgen medewerkers keuzes uit vele opleidingen en cursussen die ze mogen doen, daarnaast is ook flexibel en thuis werken heel normaal binnen deze organisatie.

Functiebeschrijving

Als Commercieel Projectmanager ben jij binnen deze organisatie hét aanspreekpunt van de klanten en opdrachtgevers. Samen met hen ga jij kijken naar de behoeftes en wensen. Na deze fase ga jij als Commercieel Projectmanager invulling geven aan het totale voorbereidingsproces inclusief financiële begroting totdat het project in uitvoeringsfase komt. Eén van de uitdagingen is het managen van de verschillende belangen van stakeholders die bij het project betrokken zijn zoals de opdrachtgever en interne organisatie.
Verder ben jij als Commercieel Projectmanager betrokken bij:
– De vertaling van wensen en eisen naar mogelijkheden binnen de gestelde randvoorwaarden;
– De contractvorming;
– De aansturing van de calculatie/kostenafdeling en andere collega’s binnen het team;
– De begeleiding van het project vanaf een idee/schets tot en met een Definitief Ontwerp;
– De overdracht richting het uitvoeringsteam na gunning van het project.

Functie-eisen

Voor deze rol van Commercieel Projectmanager zoeken wij iemand die beschikt over commercieel én technisch inzicht. Zo verwachten wij dat je kansen ziet en vooral samenwerkingen in de keten initieert waar bijzondere projecten uit voort komen. Daarnaast verwachten wij ook een goede aansturing van het interne proces tot een goede aanbieding en later de contractvorming. Wij vragen voor deze rol:
– Een afgeronde HBO of WO opleiding;
– Ervaring en resultaten met het vertalen van klantvragen naar een concreet project;
– Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met projecten in een bestaande omgeving;
– Ervaring met herbestemmen is een pré;
– Een netwerk bij opdrachtgevers is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Als Commercieel Projectmanager heb je ontzettend veel vrijheid om keuzes te maken naar eigen inzicht. Daarnaast spreek jij zelf de randvoorwaarden met opdrachtgevers af. Zo heb je een ondernemende rol binnen een echt ondernemend bedrijf! Wat je verder kan verwachten is:
– Een salarisindicatie tussen de € 5.000,- en € 6.500,-;
– Een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak;
– Veel investeringen in jouw ontwikkeling en training;
– Bonus en extra beloningen n.a.v. prestaties;

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!