Vacature ArchiCAD Modelleur Amersfoort

  • Vakgebied: Modelleur Bouw
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Utrecht
  • Plaats: Amersfoort
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 13 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

ArchiCAD leent zich uitstekend voor het presenteren van het schetsontwerp in 3D. Vanaf dit SO ben jij de kartrekker van het 3d engineeringsproces waarin het gebouw volledig in 3d wordt gemodelleerd.

Voor een goede relatie, een ingenieursbureau dat werkt aan spraakmakende woning- en utiliteitsbouwprojecten (nieuwbouw, renovatie en transformatie) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met zowel technisch als persoonlijk sterk ontwikkelde eigenschappen. Binnen deze gezellige en collegiale club is ruimte voor humor en plezier, maar er wordt tegelijkertijd hard en professioneel gewerkt. Het management doet een beroep op de verantwoordelijkheid, betrokkenheid en het kennisniveau van haar personeel. Dit resulteert erin dat personeel ervaart dat zij eigen inbreng hebben en het management wordt gevoed met nieuwe ideeën. Het bureau is bovendien geheel gericht op de toekomst. Dit door investeringen in Revit en BIM die zij al jaren doen. De organisatie is klaar om 3D te brengen naar 4D en 5D maar ook wordt al met een schuin oog naar SMART Buildings gekeken. Ten slotte worden processen volledig Lean doorlopen en nieuwe eisen aan duurzaamheid worden in vrijwel alle projecten geïntegreerd. 

Functiebeschrijving

Als Bouwkundig ArchiCAD modelleur stel je modellen op en houd je je bezig met het verrichten van alle voorkomende tekenwerkzaamheden vanaf ontwerp tot detailtekeningen. Je bent verantwoordelijk voor de volgende taken:
– De nauwkeurige uitwerking van projecten in ArchiCAD
– Het vervaardigen van bouwkundige tekeningen over alle fasen van het bouwproject (SO, VO en DO)
– Uitwerken van modelleerwerkzaamheden ArchiCAD
– Adviseren en evalueren tijdens projecten
– Het maken van aanvraag-, bestek- en werktekeningen voor projecten
– Leveren van een bijdrage in de ontwikkeling van de tekenkamer in relatie tot ArchiCAD

Functie-eisen

Voor de functie van ArchiCAD Modelleur bezit je de volgende competenties en eigenschappen:
– Diploma HBO Bouwkunde of vergelijkbaar
– Je hebt kennis van en ervaring met ArchiCad en Revit
– Ervaring met SketchUp is een pré
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
– Creatief en oplossingsgericht
– Communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Een groeiend bedrijf dat je uitdaagt om mee te groeien. Dit binnen een uitdagende functie als ArchiCAD modelleur die vele extra’s biedt op het gebied van eigen ontwikkelingen en initiatieven. Wij bieden voortreffelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde, mogelijkheden tot doorgroeien en een eventueel vast contract. Je groei en werkt mee vanuit jouw kracht!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!