Vacature Productiemedewerker Leerdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Natuurlijk ben jij op zoek naar die juiste baan. PUUR Personeel put uit diverse bronnen om deze opdrachtgevers te matchen met jou, echter is en blijft het mensenwerk. Zo zegt een diploma ons niet alles. Graag horen wij het “hoe” en “waarom” van jou.

Ga je bij ons solliciteren? Top! Zorg dat je in je cv zoveel mogelijk taken en ervaringen benoemd. PUUR Personeel haalt het maximale uit de kennis en ervaringen van jou als kandidaat. Daarom zijn wij ook eerlijk tegen jou als wij “nee” moeten verkopen.

Functiebeschrijving

Ben jij een echte aanpakker, werk jij graag met je handen en binnen een productieomgeving? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Voor een goedlopend- en gezond bedrijf gespecialiseerd in div. soorten panelen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Binnen het bedrijf heerst er een prettige en informele werksfeer en je komt terecht in een gemotiveerd en enthousiast team. Als bedrijf richt zij zich voornamelijk op projecten voor bedrijven en publieke ruimtes.

Wat ga je doen?

Je start je dag met een lekker vers gezet bakje koffie en bespreekt met je collega’s de dagplanning. Zodra de koffie op is gaan jullie lekker aan de slag.

Je pakt je order bon van de dag erbij kijkt welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Dit kan per dag verschillen. Zo ga je de ene keer boren, maar de andere keer sleuven.

Uiteraard voer je een kwaliteitscontrole uit op de panelen voordat deze naar de klant verzonden wordt.

Zodra het einde van de werkdag nadert zorg jij ervoor dat de order gereed staat voor verzending.

Je bent een echte aanpakker, gaat graag fulltime aan de slag en bent fysiek in goede staat. Ook ben je leergierig en sta je open voor nieuwe kansen. Vandaar dat ervaring ook geen vereiste is! Zolang jij over de juiste motivatie beschikt ben je ook van harte welkom!

Functie-eisen

Wat neem jij mee:

Je beschikt over een flexibele werkinstelling.
Je bent fulltime beschikbaar.
Je kunt goed in teamverband samenwerken, maar ook zelfstandig.
Je hebt oog voor detail.
Je bent fysiek in goede staat.
Je bent leergierig en staat open voor nieuwe kansen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een zeer mooie, afwisselende en uitdagende functie met een aantrekkelijk salaris. Ook is er bij goed functioneren zeker uitzicht op een vast dienstverband en gaan zij graag de toekomst in met jou.

Vind jij deze vacature ook zo geweldig en wil jij ervoor gaan? Solliciteer dan direct amber@puurpersoneel.com en stuur je CV of bel! 0345 769 212 Wij gaan graag voor jou aan de slag.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!