Vacature (Service) Monteur Doetinchem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Voor een Internationale organisatie, gevestigd in de omgeving van Doetinchem, zijn wij op zoek naar een service monteur.
Onze opdrachtgever is een producent van machine installaties voor de voedingsindustrie en de farmaceutische sector.

Als (service) monteur verricht je montage- en servicewerkzaamheden, dit doe je op locatie bij de klant (dit kan in binnen- en buitenland zijn) of in de eigen werkplaats. De werkzaamheden zullen bestaan uit het installeren en in bedrijfstellen van de machines, het verlenen van service bij de klant op locatie en het herstellen van storingen.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar iemand met een afgeronde mbo-opleiding in de richting WTB en/of mechatronica. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed. Tot slot ben je flexibel, representatief, denk je oplossingsgericht, ben je communicatief vaardig en stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden, binnen een organisatie met ongeveer 30 medewerkers. Je wordt onderdeel van een dynamisch team, waar een informele werksfeer heerst.

Je krijgt een uitstekende kans om jouw carrière een impuls te geven! Je krijgt direct een jaarcontract en voor scholing is een budget beschikbaar, om je te blijven ontwikkelen. Het startsalaris zal, afhankelijk van jouw opleidingsniveau en werkervaring liggen tussen de €3.000,- & €3.500,- bruto per maand. Je werkt op de maandagen t/m vrijdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

The sky is the limit! Het uitgangspunt is dat je uiteindelijk een vaste aanstelling krijgt aangeboden.

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Aike Willemsen, via:

✉ aike@janssenpersoneelsdienst.nl
✆ T: 0314-374940
 WhatsApp: 06-30247659

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!