Vacature Uitvoerder GWW Amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wegens groei en de huidige/opkomende projecten die bezig zijn, zijn wij dringend opzoek naar een Uitvoerder voor in de GWW. Wij zijn een groot aannemersbedrijf en zitten gespreid door bijna het gehele land. Momenteel hebben wij meer dan 1100 medewerkers in dienst en hier zijn wij apetrots op! Bij ons staat vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel en wij hopen dat jij dit ook belangrijk vindt. Je krijgt hier de ruimte om te ontwikkelen en hierin zullen wij jou begeleiden. Jouw ambitie kan hier realiteit worden en uiteraard hoor ik graag waar jij jezelf over een paar jaar ziet staan. Laten we eens nader kennis maken zodat ik je meer over onze organisatie kan vertellen en ik jou beter kan leren kennen.

Organisatie
Bij onze organisatie ben je aan het goede adres als je nog veel wil leren en doorgroeien. Wij kijken echt naar jou als persoon en welke ambitie jij met je meebrengt. Jij wordt de beste in wat je doet en hierin proberen wij jou te stimuleren met cursussen en dergelijke. Binnen dit familiebedrijf wordt je met open armen ontvangen en kunnen zij niet wachten om met jou deze nieuwe uitdaging aan te gaan.
Sfeer
Hierbinnen heersen korte lijnen en voel jij je ten alle tijden op je gemak je collega’s om hulp te vragen. Daarnaast ben jij samen met de groen onder de 35 aangesloten bij hun academie. Hier zal je workshops volgen, projecten bezoeken, en worden er uiteraard borrels en activiteiten gepland. Hopelijk ben jij ook nog lang niet uitgeleerd en kan jij je spoedig bij ons team aansluiten!

Functiebeschrijving

Als Uitvoerder GWW heb je een verantwoordelijke functie. Je hebt een leidinggevende rol en bent een aanspreekpunt op het project. Hieronder zal ik nog concrete punten opnoemen:
– jij zorgt dat het project binnen de regels van tijd, kwaliteit, budget en veiligheid past;
– jij anticipeert op tijd eventuele problemen en rapporteert deze;
– vergaderingen bijwonen;
– contact onderhouden met stakeholders.

Functie-eisen

Eisen
Ben jij leergierig, besluitvaardig en heb jij affiniteit met de GWW? Dit zijn misschien wel de belangrijkste kenmerken naar waar wij opzoek zijn. Uiteraard zien wij ook graag dat iemand:
– een civieltechnische opleiding heeft op minimaal MBO 4 niveau;
– affiniteit met riolering, asfalt en bestrating.

Karakter
– jij bent in staat om snel een leidinggevende rol op je te nemen;
– jij denkt altijd in oplossingen;
– jij kan goed initiatief tonen en met creatieve oplossingen komen.

Arbeidsvoorwaarden

Jij bent vast opzoek naar vastigheid. Wij zijn een recruitmentbureau waarbij de kandidaat én de klant centraal staat. Wij luisteren echt naar jouw wensen en behoeftes en proberen jou op deze manier te matchen aan één van onze opdrachtgevers. Ons doel is het creëren van een toekomst. Een relatie op de lange termijn. Meer dan 90% van onze werknemers krijgen na een jaar een vast contract bij onze klant!
Daarnaast spiegelen wij de arbeidsvoorwaarden van de klant, zo heb jij recht op:
– startsalaris van minimaal €2.500,00-€2.800,00;
– 40 vrije dagen;
– €0,19 reiskostenvergoeding per kilometer;
– na een jaar uitzicht op een vast contract;
– pensioensregeling;
– auto van de zaak;
– 8,33% vakantiegeld;
– doorgroeimogelijkheden;
– persoonlijk opleidingsbudget van €2.000,00.
Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan binnen 3 dagen via de solliciteer knop! Ik kan niet wachten om jouw CV te zien.
Heb jij nog vragen over deze vacature of ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden die wij hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met mij (Angelique Boender, Consultant Civiele techniek) via 088-506 2221 of stuur een WhatsApp bericht naar 0682143163.
To be considered for this vacancy, a good command of the Dutch language in speech and writing is mandatory.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!