Vacature Anesthesiemedewerker Amsterdam

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Amsterdam
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 10 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Met meer dan 4.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. Verder biedt maandag flexibele zekerheid en staat persoonlijke en oprechte aandacht voorop. Wij geven om jouw ontwikkeling, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarom biedt maandag verschillende trainingen en colleges om jou te blijven ontwikkelen. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Functiebeschrijving

Als Anesthesiemedewerker ben jij onmisbaar in het operatieteam. Jij begeleidt de patiënt voor, tijdens en na de operatie. Ook zorg jij voor de anesthesiematerialen, medicijn- en infuusvloeistoftoediening en het bewaken van de reactie van je patiënt op de anesthesie. Als Anesthesiemedewerker reageer je direct als er iets in de situatie van de patiënt verandert, geen haar op jouw hoofd die er aan denkt de patiënt uit het oog te verliezen. Jij doet dat door goed naar de patiënt te kijken, jij maakt de verbintenis om ook de apparatuur waarop de patiënt aangesloten is nauwlettend in de gaten te houden. Daarom moet je nauwkeurig en geconcentreerd jou werk kunnen uitoefenen. Jij bent onmisbaar omdat jij: observeert, analyseert en bij stuurt waar nodig.
Samen met het gehele operatieteam zorgen jullie er samen voor dat de operatie geheel zonder complicaties zal verlopen. Na de operatie ben jij de eerste die de patiënt bij het wakker worden ziet, jij bent degene op wie de patiënt kan bouwen.

Waarom ben jij onmisbaar?
– Je hebt een grote verantwoordelijkheid met betrekking tot de patiënt en het operatieproces
– Jij houdt de patiënt én het monitorsysteem in de gaten of alles goed blijft gaan
– Je bent van toegevoegde waarde voor de arts

Functie-eisen

Naast onderstaande eisen, zijn wij op zoek naar een Anesthesiemedewerker die stressbestendig, communicatief vaardig en flexibel is. Dit omdat je in stressvolle situaties kan belanden waar jij goed in moet blijven communiceren met het operatieteam.
– Een afgeronde opleiding tot Anesthesiemedewerker
– Beschikbaar voor minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week
– BIG registratie
En voor wat hoort wat!
– Salaris conform Cao Ziekenhuizen, FWG 55 (trede in overleg na opgedane ervaring)
– Uitzicht tot een vast dienstverband bij Maandag®
– Reiskosten vergoeding van €0,21 per kilometer (een eventuele leaseauto behoort tot de mogelijkheden)
– Gedurende de opdracht word je begeleidt door mij, jouw vaste contactpersoon
– Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen, eindejaarsuitkering en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 620995809

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!