Vacature Werkvoorbereider Infra Rotterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Zie jij jezelf werken als werkvoorbereider bij een beursgenoteerde organisatie waar genoeg ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen?

Afdeling en werksfeer
Je komt te werken in een team met een positieve werksfeer waar samenwerken gestimuleerd wordt. Het is een team waar hard gewerkt wordt, maar ook genoeg ruimte is voor gezelligheid. Je zal samenwerken met andere werkvoorbereiders, maar ook met projectleiders, uitvoerders en projectorganisatoren. Als werkvoorbereider zal je vooral op kantoor werken, maar wordt er ook van jou gevraagd om regelmatig aanwezig te zijn op verschillende projectlocaties. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.
Organisatie
De organisatie is een beursgenoteerd bouwconcern en opereert wereldwijd in verschillende markten. De organisatie initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.De organisatie staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast staat de organisatie voor inclusiviteit en moedigen zij iedereen aan om het beste uit zichzelf te halen.

Functiebeschrijving

Waar ben jij mee bezig tijdens je rol als werkvoorbereider?
– Je denkt goed na over het project en maakt een inschatting van de beschikbare tijd en stelt stelt voorbereidingsplannen op.
– Met behulp van geschikte planningsmethodiek ben je bezig met het opstellen, afstemmen, beheren, monitoren en bijsturen van planningen van verschillende projecten.
– Opvolgen van veiligheidsregels, projectkaders en wet- en regelgeving.

Functie-eisen

Functie-eisen
Voor de rol als werkvoorbereider binnen deze organisatie zijn er een aantal punten die wij van je vragen:
– Een afgeronde HBO opleiding in de technische richting;
– Ervaring als project- of werkvoorbereider óf je bent een starter met affiniteit voor de branche.
– Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Heb jij geen afgeronde HBO opleiding maar wel een afgeronde MBO opleiding in een technische richting en denk jij dat deze baan wat voor jou is? Twijfel dan niet en solliciteer alsnog.
Persoonlijkheid
Voor deze functie zoeken wij iemand die sociaal is aangelegd en goed in teamverband kan werken. Daarnaast zoeken wij ook iemand die proactief is en sterk in zijn of haar schoenen staat. Je hebt affiniteit met de branche en je neemt graag initiatief.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een diverse functie binnen een hecht team biedt deze organisatie ook:
– Een goed salaris tussen de €2.600 en €3.800, afhankelijk van jouw ervaring;
– Voldoende ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
– Reiskosten vergoeding.
Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via de solliciteer knop! Heb jij nog vragen over deze vacature of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Dan kan je altijd contact met mij opnemen door te bellen naar 088 – 506 22 32 of +316- 26 98 30 53 of door een WhatsApp bericht te sturen naar +316- 26 98 30 53.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!