Vacature Werkvoorbereider Papendrecht

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Heb jij affiniteit met dieselmotoren en power systemen? Wil je daarbij aan de slag als Werkvoorbereider in een internationale omgeving? Solliciteer dan direct op deze functie! 

Organisatie
Al bijna 100 jaar is de organisatie een gevestigde naam in de wereld van aandrijftechnieken en systemen voor het efficiënt omzetten en beheersen van energie. Met hun producten zijn ze actief in uiteenlopende sectoren, zoals: industrie, land- en tuinbouw, scheepvaart, automotive en energie. Dit houdt dus in dat hun projecten zeer divers zijn: van complete warmtekrachtinstallaties en stroomaggregaten tot aan motoren van schepen en machines. Ieder project is volledig afgestemd naar de wensen van de klant waardoor service en innovatie centraal staat.
Afdeling & Sfeer
In de functie van Werkvoorbereider ga je nauw samenwerken met 6 collega Service Coördinatoren en meer dan 40 Service Technici. De standplaats van de functie is Papendrecht. Ondanks dat het een grote organisatie is, zal je merken dat je in een warm bad terecht komt. Naast dat er een goede en prettige werksfeer heerst, zorgt de organisatie er ook voor dat de werknemers niks te kort komen. Persoonlijke ontwikkeling wordt erg gestimuleerd en er worden activiteiten georganiseerd als golf clinics, fietstochten en bootcamps. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Functiebeschrijving

Als Werkvoorbereider bij dit bedrijf ondersteun jij een team van Service Coördinatoren in het internationale team. Jouw verantwoordelijkheid ligt in het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor het uitvoeren van service opdrachten door de Service Technici. Deze technici voeren werkzaamheden uit aan verbrandingsmotoren in hoofdzakelijk maritieme toepassingen over de hele wereld. Jij zorgt er met jouw werkzaamheden voor dat jouw collega’s op het door de Service Coördinator geplande tijdstip met de juiste gereedschappen en onderdelen aan de slag kunnen. Dit maakt jou een belangrijk onderdeel van het team omdat jij ervoor zorgt dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk verlopen. Concreet word je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: 
– je bestelt onderdelen en gereedschap;
– je beheert het logistieke proces zodat de onderdelen en gereedschappen op het juiste moment op de juiste locatie komen;
– je verzorgt de administratieve en logistieke afhandeling van retour onderdelen.

Functie-eisen

Functie eisen
Om de functie van Werkvoorbereider goed uit te kunnen voeren beschik je over de volgende punten:
– je hebt kennis van verbrandingsmotoren, generatoren en randapparatuur; 
– je kunt goed overweg met een computer, want je werkt tegelijkertijd in vele systemen;
– je hebt ervaring met verschillende Office-systemen;
– je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.
Profiel
Verder herken jij jezelf in de volgende eigenschappen:
– je kan goed plannen en organiseren; 
– je kan denken vanuit de klanten;
– je ziet een uitdaging in het optimaliseren en verbeteren van order- en logistieke processen;
– het woord ‘collegialiteit’ past helemaal in jouw woordenboek. 

Arbeidsvoorwaarden

Dit bedrijf biedt een inspirerende werkomgeving met enorm veel doorgroeimogelijkheden met een internationaal karakter. Naast een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is kun je ook rekenen op:
– een salaris tussen de €2500 en €4200 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
– 8,33% vakantiegeld;
– een pensioenregeling;
– 40 vakantiedagen;
– reiskostenvergoeding; 
– ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 
Heb je nog vragen of opmerkingen over deze vacature? Stuur Nikki Koops dan gerust een e-mail op n.koops@connetix.nl of stuur een WhatsAppje naar 06-82291804.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!