Vacature Kinderverpleegkundige

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 08 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Met meer dan 4.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wil jij flexibele zekerheid met een vast dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in ‘verschillende keukens’ wil kijken om tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van ons netwerk? Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je om een zo goed mogelijke match te kunnen maken!

Functiebeschrijving

Als kinderverpleegkundige geef jij de beste zorg aan kinderen die dat nodig hebben. Je ziet het als je missie om deze kinderen zo goed mogelijk te verzorgen en aandacht te geven om de periode in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken.
Geen dag is hetzelfde en bij dit ziekenhuis heb je veel verschillende taken op een dag. Je kunt goed overweg met kinderen en het lukt jou dan ook goed om naast de kinderen en hun ouders te staan. Je zorgt ervoor dat ouders tip top op de hoogte zijn van de status van hun kostbaarste bezit.
Ben jij een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken? Ben jij goed met kinderen en met name het geruststellen en aandacht geven? Dan is dit de functie voor jou!

Functie-eisen

-Diploma verpleegkunde, bij voorkeur HBO met kinderaantekening;
-Je hebt een BIG-registratie;
-Je bent flexibel, in staat om alle diensten te draaien.
Wat bieden wij?
-Salaris tussen €2905,00 en €3930,00;
-Recht op verlof, vakantiegeld, pensioensopbouw, ORT;
-Persoonlijke begeleiding van jouw eigen Accountmanager en Recruiter;
-€0,21 per kilometer (ongelimiteerd!);
-De mogelijkheid tot een leaseauto;
-Bij Maandag® krijg je een baan waar je energie van krijgt, een passend salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 0651594898

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!