Vacature Commercieel Adviseur Rundveefokkerij

  • Vakgebied: 31205
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 08 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

K.I. SAMEN is een betrokken familiebedrijf dat zich al meer dan 40 jaar heeft bewezen binnen de rundveefokkerij. Anno 2022 is K.I. SAMEN uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke particuliere ki-station met een eigen fok- en melkveebedrijf in Europa. Alle medewerkers van K.I. SAMEN werken dagelijks aan de koe van de toekomst. Ervaren fokkerijspecialisten selecteren de beste koeien van uitzonderlijke koefamilies, die ingezet worden als stiermoeder. Dit is de basis onder onze nieuwe generatie stieren. Bewezen stieren met een grote variatie in aAa-codes, bloedvoering en rassen. Als K.I. SAMEN leveren we met onze fokvisie een belangrijke bijdrage aan de nationale en internationale rundveeverbetering!

K.I. SAMEN heeft een ki-station, met een brede selectie aan topstieren. Onze focus ligt op koeien die probleemloos een hoge levensproductie realiseren. Om dit te bereiken richten we ons met name op de belangrijkste redenen van afvoer. Dit zijn vruchtbaarheid, uiergezondheid, klauwgezondheid en productie. K.I. SAMEN combineert kennis en ervaring uit de praktijk om de beste resultaten voor u te realiseren.

Functiebeschrijving

Als Commercieel Adviseur Rundveefokkerij geef jij boeren advies over het fokbeleid en de stierkeuze en verkoopt daarbij de bijbehorende producten en diensten. 
Je bouwt langdurige klantenrelaties op en gaat ook op zoek naar nieuwe klanten binnen je eigen gebied. Jouw werkgebied wordt Noord-Oost Nederland.
Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector, maakt je nieuwe kennis eigen en deelt deze met je teamgenoten. Een belangrijk onderdeel van jouw werk wordt het werven van nieuwe klanten. KI Samen heeft een sterk team van technisch specialisten. Samen met jouw collega’s biedt je een totaal pakket om de klant zo goed mogelijk te bedienen. 

Functie-eisen
Als Commercieel Adviseur Rundveefokkerij voldoe je aan de volgende criteria:

– Ervaring in een commerciële buitendienstfunctie;
– Passie voor en kennis van de rundveehouderij en -fokkerij is een pré;
– In het bezit van een rijbewijs B;
– Klantgericht en communicatief vaardig;
– Zelfstandig, enthousiast en gedreven.

Arbeidsvoorwaarden

– Leuk en zelfstandig werk waarin je je persoonlijk kunt ontwikkelen;
– Een leuk team met enthousiaste collega’s;
– Salaris tot max. €4275 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. 

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!