Vacature Operator houtbewerking Veghel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Voor onze opdrachtgever in Veghel, gespecialiseerd in exclusieve badkamermeubels, zijn wij per direct op zoek naar een fulltime machine operator. Dit bedrijf staat voor goede kwaliteit, een goede service en een lange levensduur van het ruime assortiment. Sta jij ook zo in het leven en kun jij hun visie uitdragen? Dan is deze baan iets voor jou!

Deze Nederlandse fabrikant in badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment leveren dagelijks aan dealers in de Benelux, Duitsland en zelfs in Curaçao! Ze stellen hoge eisen aan hun badkamermeubelen en staan voor kwaliteit, goede service en een lange levensduur. Sta jij ook zo in het leven en kun jij hun visie uitdragen, dan is deze baan iets voor jou!  

Functiebeschrijving

Vanwege explosieve groei is onze opdrachtgever in Veghel op zoek naar een gemotiveerde fulltime medewerker voor de machinale afdeling. Prachtige moderne machines en robots verfraaien je werkplek. Je wordt onderdeel van een team dat er samen voor gaat om een mooi product af te leveren. Als operator bedien jij de machines waarmee de onderdelen van de badkamermeubels gemaakt worden. Deze machines zagen, boren, frezen en plastificeren de onderdelen, die vervolgens naar je collega’s van de assemblage afdeling gaan voor montage van de meubelen. Hierin werk je natuurlijk vaak samen met je collega’s.

De opdrachtgever heeft een toekomstvisie en bouwt aan een hecht team dat er samen voor gaat. Dus een vast contract op termijn behoort absoluut tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

– Je bent woonachtig in de omgeving Veghel;
– Je beheerst de Nederlandse taal;
– Je bent technisch aangelegd en bent graag fysiek bezig;
– Je hebt al enige ervaring als machine operator (in de houtbewerking is een pré);
– Je bent een harde, maar vooral ook een nauwkeurige werker.

Arbeidsvoorwaarden

– Aantrekkelijk salaris tussen de €2.100,- en €2.400,-; afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– Uitzicht op een vaste aanstelling.
– Reiskostenvergoeding en een aantrekkelijk pensioen bij overname door klant
– Werken in dagdienst van 07.00 tot 16.00 uur.
– Werken in een prettige en informele werksfeer.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!