Vacature Persoonlijk Begeleider voor Zorg en Welzijn Rotterdam

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Plaats: Rotterdam
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 08 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Werken bij Maandag®
Ben jij op zoek naar een baan waar veel afwisseling is? Wil je aan de slag op verschillende projecten en ben je op zoek naar zekerheid van inkomen? Dan is Maandag® dé Werkgever voor jou!
Voor deze functie als Persoonlijk Begeleider ga jij worden beloond vanuit de CAO Gehandicaptenzorg schaal 40, startende op €2484,44 tot maximaal €3504,44 bruto op basis van 40 uur per week.
Maandag® biedt jou de mogelijkheid om vanuit een vast, doorlopend contract aan de slag te gaan op diverse projecten die van 3 tot 12 maanden kunnen duren. Je krijgt zekerheid van inkomen op basis van een vast aantal uren per week en kunt gebruik maken van de Maandag Academy. Samen met mij als jouw recruiter gaan we op zoek naar nieuwe projecten waar jij van kunt profiteren en waar jij je kwaliteiten kunt inzetten.
Wil je meer weten naar de mogelijkheden? Reageer dan door op onderstaande button te klikken of bel mij direct op 06- 83 03 82 15. Tot snel!?

Functiebeschrijving

Wat ga je doen?
Ben jij een ervaren en gepassioneerde persoonlijk begeleider die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een enthousiaste persoonlijk begeleider voor onze locatie in Rotterdam. Als persoonlijk begeleider werk je met mensen met een beperking en voer je zowel verzorgende als begeleidende taken uit. Je biedt als Persoonlijk Begeleider ondersteuning, begeleiding en advies aan jouw cliënten om te helpen met hun dagelijkse activiteiten en om hen te begeleiden bij hun sociale, emotionele en fysieke ontwikkeling. Je stelt persoonlijke zorgplannen op en werkt samen met andere professionals om de cliënten de best mogelijke zorg te bieden.
Wie ben jij?
Ik ben op zoek naar een persoonlijk begeleider die het leuk vind om aan de slag te gaan met verstandelijk beperkte cliënten. Ik zoek iemand met een solide achtergrond in het bieden van ondersteuning bij persoonlijke zaken, verzorging en het opstellen van zorgleefplannen. Bij voorkeur heb jij 3 of meer jaar ervaring in deze rol.  

Functie-eisen

Wat neem je mee?
– Een diploma tot Persoonlijk Begeleider, Medewerker Maatschappelijke zorg niveau 4 of vergelijkbaar.
– Ervaring in het werken met mensen met een beperking  
– Kennis van relevante wet- en regelgeving
– Empathisch vermogen
– Goede communicatieve vaardigheden
– Goede organisatorische vaardigheden
– In staat om zelfstandig te werken
– In staat om goed te werken in een team
– Flexibiliteit en initiatief

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 683038215

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!