Vacature Gedragsdeskundige Gehandicaptenzorg Rotterdam

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Plaats: Rotterdam
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 08 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Werken bij Maandag®
Ben jij op zoek naar een baan waar veel afwisseling is? Wil je aan de slag op verschillende projecten en ben je op zoek naar zekerheid van inkomen? Dan is Maandag® dé Werkgever voor jou!
Voor deze functie als Gedragsdeskundige ga jij worden beloond vanuit de CAO Gehandicaptenzorg schaal 65, startende op €4247,78 tot maximaal €6413,33 bruto op basis van 40 uur per week.
Maandag® biedt jou de mogelijkheid om vanuit een vast, doorlopend contract aan de slag te gaan op diverse projecten die van 3 tot 12 maanden kunnen duren. Je krijgt zekerheid van inkomen op basis van een vast aantal uren per week en kunt gebruik maken van de Maandag Academy. Samen met mij als jouw recruiter gaan we op zoek naar nieuwe projecten waar jij van kunt profiteren en waar jij je kwaliteiten kunt inzetten.
Wil je meer weten naar de mogelijkheden? Reageer dan door op onderstaande button te klikken of bel mij direct op 06- 83 03 82 15. Tot snel!?

Functiebeschrijving

Wat ga je doen?
Als gedragsdeskundige in de gehandicaptenzorg heb je de taak om cliënten met een beperking in hun ontwikkeling te ondersteunen. Dit kan gedaan worden door inzicht te verwerven in hun gedrag en problemen, en door middelen te zoeken om dit gedrag te veranderen. Wat jij gedragsdeskundige doet is gebaseerd op het gedrag van de cliënt, waardoor een groot deel van het werk bestaat uit het observeren van cliënten.
Met het verzamelen en analyseren van informatie help je de cliënt bij het omgaan met complexe problemen. Ook formuleer en evalueer je behandelingsdoelen en –plannen, ben je betrokken bij cliëntbesprekingen en geef je consultaties aan het zorgteam, familieleden en andere betrokkenen. Bovendien bied je ondersteuning bij het toepassen van interventies voor veranderingen in het gedrag en fungeer je als een bron van informatie voor andere professionals die bij de behandeling betrokken zijn.

Wie ben jij?
Als goede gedragsdeskundige in de gehandicaptenzorg ben jij iemand die een empathische en begripvolle aanpak hanteert, die openstaat voor emotionele kwetsbaarheid en die een klantgerichte houding heeft. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, waardoor je relaties kan opbouwen die gebaseerd zijn op respect, begrip en vertrouwen. Je bent goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving op het gebied van gehandicaptenzorg, waarmee je jouw team kan adviseren bij complexe zorgsituaties. 

Functie-eisen

Wat neem je mee?
– Een afgeronde opleiding tot Psychologie, Orthopedagogiek of vergelijkbaar.
– Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de rol van gedragsdeskundige.
– Affiniteit en/of ervaring met de gehandicapten-doelgroep.
– Bij voorkeur ben je in bezit van eigen vervoer.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 683038215

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!