Vacature Persoonlijk Begeleider EMB Antroposofisch Rotterdam

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Plaats: Rotterdam
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 08 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wat mag jij van ons verwachten?
– Je krijgt een mooie functie als Persoonlijk Begeleider die ertoe doet!
– Je krijgt de mogelijkheid voor een (vast) dienstverband bij Maandag®;
– Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg schaal 40, afhankelijk van ervaring en opleiding, variërend tussen de €2484,44 en €3504,44 bruto o.b.v. 40 uur.
– Je krijgt de mogelijkheid om gratis cursussen te volgen via de Maandag® Academy en interne trainingsmogelijkheden;
– Je krijgt reiskostenvergoeding, een dertiende maand, een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld;
Zie jij jezelf als Persoonlijk Begeleider binnen dit team? Solliciteer dan direct door op de onderstaande button te klikken! Mocht je vragen hebben, kan je altijd bellen naar het nummer 06 83 03 82 15.

Functiebeschrijving

Krijg jij als Persoonlijk Begeleider energie van het werken met cliënten met een (ernstig) meervoudige beperking middels het Antroposofische gedachtegoed? Lees dan vooral verder!
Wat ga je doen?
Jij gaat als Persoonlijk Begeleider aan de slag met zes volwassen cliënten met een matige- tot diep verstandelijke beperking. De zorgvraag is daarbij zeer uiteenlopend en meervoudig, bijvoorbeeld door een tweetal cliënten die volledig rolstoel afhankelijk zijn.
De zorg en begeleiding die wordt geboden is in lijn met de Antroposofische visie op zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
De visie van de groep is dat eenieder vanuit zijn of haar kwaliteiten de ander in zijn of haar beperkingen kan ontmoeten, waardoor er met behulp van jou als Persoonlijk Begeleider een klimaat ontstaat waarin ieder onvoorwaardelijk zichzelf mag zijn.     
Als Persoonlijk Begeleider ga je onder andere:
– Samenwerken met collega’s, familie en andere naasten. Samen kunnen jullie veel betekenen.
– Helpen met algemene dagelijkse levensverrichtingen (adl), zoals eten, aankleden en wassen. Daarnaast help je met verpleegtechnische handelingen, zoals medicatie delen.
– Verantwoordelijkheid nemen, (zorg)plannen maken en het waarmaken ervan stimuleren.
Naast de antroposofie wordt de begeleidingsstijl -voor een aantal bewoners- ook vormgegeven vanuit de doorstapmethodiek van Heijkoop. Video Interactie Begeleiding biedt hierbij vaak een helpende hand. Zo goed als mogelijk zijn alle begeleidingsuitgangspunten vorm gegeven in het document ‘Grondhouding voor begeleiders werkzaam binnen de SGVG sector’. Beschreven worden hierin thema’s als: sensitieve/responsieve omgang, onvoorwaardelijke acceptatie, afstand/nabijheid, affectief- en emotioneel neutrale omgang, communicatie en contact, structuur in tijd, plaats en persoon, activiteit centraal, positieve gedragsinstructie, ‘ho stop’ boodschap en eenduidig handelen. 
Bij deze woongroep wordt er 24 uurs zorg geboden waarbij slaapdiensten voorkomen voor de nacht.
Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf binnenkort als Persoonlijk Begeleider bij deze leuke groep werken? Kijk dan naar wat wij vragen!

Functie-eisen

Jij hebt:
– Met succes Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen, Maatschappelijk Medewerker Zorg niveau 4 of een vergelijkbare mbo-4-opleiding afgerond;
– Twee jaar ervaring in de begeleiding van mensen met een meervoudige beperking in een vergelijkbare rol;
– Bij voorkeur ervaring met antroposofie;
– Bij voorkeur een rijbewijs en eigen vervoer;
Vink jij deze hokjes af?

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 683038215

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!