Vacature Machinist Shovel/Kraan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Onze klant is een bedrijf dat vanuit de grondlegging werkt in het grondverzet en wegenbouw. Na een grote expansie houdt het bedrijf zich ook bezig met het terugwinnen van eventuele verloren metalen die voortkomen uit de primaire werkzaamheden, echt een bedrijf voor mensen die betrokken zijn met duurzaam werken.
De ambities van het bedrijf zijn dan ook om de recycling gedurende de werkzaamheden die zij verricht zo soepel mogelijk te laten verlopen doormiddel van geavanceerde machines en een visie die met gezonde toewijding nageleefd mag worden.
Het bedrijf zet zich dan ook in om zich continu te verbeteren en de technologie omtrent de activiteiten te verbeteren.
Daarnaast neem het bedrijf ook trots in het feit dat zij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. De perfecte balans tussen hard en veilig werken is iets wat van groot belang is. Dit wordt dan ook nageleefd doormiddel van duidelijke communicatie en heldere instructies

Functiebeschrijving

Een van de grootste spelers op het gebied van grondverzet en metaal recycling is op zoek naar een gedreven en ervaren machinist van zowel kraan als shovel.

Functie-eisen

– Kennis in het vakgebied;
– Open opvatting voor werken in het buitenland;
– Behendigheid als machinist.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving & kans op een vaste baan.

Meer informatie
Ben je enthousiast geworden van deze functie? Solliciteer dan direct via esther@eflexpersoneel.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer 0412-626080.

Sluit deze vacature net niet aan op jouw profiel en wensen?

Kijk dan eens op onze website www.e-flexpersoneel.nl wellicht dat daar jouw droombaan wel bij zit

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!