Vacature Betaalde opleiding tot MBO Verpleegkundige Assen

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Drenthe
  • Plaats: Assen
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 04 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Via Maandag krijg jij de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende keukens (of dus eigenlijk zorginstellingen ) in combinatie met een (vast) contract om zo te ontdekken wat goed bij je past! Hierbij help ik je graag!
Er gaat geen week voorbij zonder Maandag®. Vanuit vestigingen uit heel Nederland detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Wij doen er alles aan om jou de perfecte werkplek te bieden en blijven jou altijd begeleiden.

Functiebeschrijving

Een vast dienstverband en doorstuderen tot verpleegkundige! Die mogelijkheid bieden wij voor jou als gediplomeerd Verzorgende IG Maandag®. Jij krijgt alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in combinatie met (financiële) zekerheid. Jij hebt mooie ambities voor de toekomst en je wilt jezelf dan ook graag verder ontwikkelen. Dit door jouw kennen en kunnen wat betreft verpleegtechnische handelingen verder uit te breiden en binnen een paar jaar aan de slag kunnen als BIG-geregistreerd verpleegkundige. Via Maandag ga jij ervaring op doen binnen verschillende organisaties en doelgroepen, zo ben jij aan het einde van je opleiding een verpleegkundige met veel kennis én ervaring!
Naast het studeren blijf jij via ons werkzaam op je huidige niveau op projecten bij onze opdrachtgevers. Bij deze organisaties krijg jij de mogelijkheid je opdrachten voor je studie uit te voeren. De begeleiding wordt verdeelt tussen de opleidingspartner en het project waar jij werkzaam bent. Hoe de begeleiding van uit jouw opleiding er uit ziet hangt af van de school waar jij voor kiest, kies jij voor een thuisstudie, dan zal dit grotendeels online begeleiding zijn. Ga jij liever fysiek naar school? Dan kan dat natuurlijk ook! 

Functie-eisen

– Jij bent gediplomeerd Verzorgende IG ;
– Je bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen tot MBO Verpleegkundige;
– Je bent minimaal 20 uren per week beschikbaar voor een werkplek voor jouw opleiding;
– Je hebt een hart voor de zorg;
Wat krijg je er voor terug?
– Een door ons betaalde opleiding;
– Rond jij je opleiding af? Dan ben jij MBO Verpleegkundige;
– Ervaringen binnen verschillende doelgroepen en organisaties;
– Een leuke werkplek binnen de zorg binnen een fijn team;
– Vaste uren op contract;
– Een salaris tussen de €2372 en €3263 o.b.v. 40 uren per week;
– Een goede pensioensregeling;
– Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.
Klinkt goed toch? Hoe nu verder? Allereerst maak ik graag kennis met jou en gaan we onder het genot van een kop koffie of thee uitzoeken of ons aanbod inderdaad een match is met jouw wensen en ambities! In het vervolg gesprek gaan we dieper in op jouw privé-, werk-, schoolbalans en zullen we de overeenkomst bespreken. Nog steeds alle seinen op groen? Tekenen, inschrijven voor de opleiding en starten maar! 

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 0623364798

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!