Vacature Social Worker Amsterdam

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Amsterdam
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 03 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn wij op zoek naar nieuw talent, zoals jou.

Functiebeschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een gepassioneerde en toegewijde Social Worker om het team te versterken. Als Social Worker werk je met verschillende cliënten en gemeenschappen om hen te ondersteunen bij het oplossen van sociale problemen en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Verantwoordelijkheden:
– Het ondersteunen van individuen en gemeenschappen bij het oplossen van sociale problemen, zoals huisvesting, werkloosheid, armoede en gezondheidsproblemen.
– Het uitvoeren van assessment en het ontwikkelen van behandelplannen voor cliënten met een breed scala aan problemen en aandoeningen.
– Het aanbieden van counseling en therapie aan individuen, gezinnen en groepen, en het geven van onderwijs over gezondheids- en welzijnskwesties.
– Het coördineren van diensten en middelen om cliënten te ondersteunen bij hun herstel- en verbeteringsproces.
– Het werken in multidisciplinaire teams om de kwaliteit van zorg te verbeteren en het beste resultaat te behalen voor de cliënten.
Herken jij jezelf in deze vacature en wil jij bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van individuen en gemeenschappen? Solliciteer dan direct. De beller is sneller +31 623 668 413.

Functie-eisen

– Een afgeronde HBO-opleiding Social Work of vergelijkbaar.
– Ervaring in het werken met verschillende doelgroepen en gemeenschappen.
– Kennis van verschillende behandelmethoden en -technieken.
– Een sterke communicatie-, organisatie- en probleemoplossende vaardigheden.
– Een empathische en professionele houding, en de capaciteit om te werken met cliënten van diverse achtergronden.

Jij krijgt:
– Een salaris van minimaal €2.764,13 en maximaal €4.946,73 bruto p.m. o.b.v. 40 uur per week.
– Reiskostenvergoeding €0,21 per kilometer.
– Een contract voor 32 of 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
– Wij bieden cursussen, trainingen, Intervisie Jeugdzorg en het SKJ Praktijkprogramma aan via onze Academy.
– Mogelijkheden om te werken met verschillende doelgroepen en gemeenschappen, en bij te dragen aan positieve veranderingen in het leven van mensen.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 31623668413

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!