Vacature Groenvoorziener Amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Is jouw gras altijd groener dan aan de overkant en ziet de voortuin er altijd piekfijn uit? Dan ben jij gemaakt voor deze functie!
Komend groenseizoen zijn wij op zoek naar echte aanpakkers. Heb jij ervaring in het groenonderhoud of wil je dit graag leren? En wil jij aankomende zomer niet stilzitten? Kom dan werken voor Dolmans Landscaping Group.
Wanneer je aan de slag gaat als medewerker groenvoorziening bij Dolmans, ben je verantwoordelijk voor diverse onderhoudswerkzaamheden in het prachtige natuurlijke landschap van Amsterdam. Je zult werken voor gemeenten, de overheid, bedrijven en instellingen. Gedurende de dag zul je taken uitvoeren zoals schoffelen, snoeien en het uitharken van plantsoenen en parken. Daarnaast zul je je bezighouden met het bestrijden van onkruid, bosmaaien, bladblazen en andere onderhoudswerkzaamheden in het groen. Zoals je leest is het een veelzijdige functie en zit vervelen er absoluut niet in.

Functie-eisen

– Je hebt affiniteit met groenonderhoud;
– Je woont in de buurt van Amsterdam;
– Je hebt een geldig VCA certificaat of je bent bereid om deze via SD Worx te behalen;
– Je houdt van werken in de buitenlucht.
Over Dolmans
Dolmans Landscaping Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groene buitenruimtes, zoals tuinen, parken, bedrijfstuinen en openbare ruimtes. Het bedrijf is opgericht in 1958 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner op het gebied van landschapsarchitectuur. Dolmans Landscaping Group biedt een breed scala aan diensten, waaronder tuinontwerp, aanleg en onderhoud, boomverzorging, bestrating, terreininrichting en groenbeheer. Het bedrijf heeft een team van ervaren en gekwalificeerde professionals die beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om projecten van elke omvang en complexiteit succesvol uit te voeren.
Solliciteren
Ben jij klaar om het aankomende groenseizoen aan de slag te gaan als Medewerker Groenvoorziening bij Dolmans Landscaping Group in de omgeving van Amsterdam? Wacht dan niet langer en klik op de knop ‘solliciteer direct’. Je kunt ons ook bereiken via ‘whatsapp’ indien je nog vragen hebt over deze functie. Hopelijk tot snel!

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime baan voor 37 uur per week voor het komend groenseizoen. Op korte termijn kun je beginnen waarbij je bij goed functioneren het hele seizoen kan doorlopen. Je wordt beloond volgens CAO Hoveniersbedrijven en je wordt ingeschaald tussen de €1992,13 en €2214,00 per maand, afhankelijk van je ervaring. Tevens ontvang jij een reiskostenvergoeding. Indien jij nog niet in het bezit bent van een geldig VCA certificaat, bestaat de mogelijkheid om deze via SD Worx Staffing Solutions te behalen.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!