Vacature ANIOS JGZ Haarlem

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Haarlem
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 01 maart 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Werken bij Maandag® is goed voor je ontwikkeling als ANIOS. Ik blijf jou aanspreekpunt tijdens de opdracht en zorg voor goede begeleiding. Zijn er bepaalde cursussen die jij wilt volgen dan kijken we naar de mogelijkheden. Aan het eind van de opdracht bepalen we samen wat jouw volgende stap in je carrière wordt. Wil je na deze opdracht ervaring opdoen in een ander vakgebied binnen de gezondheidszorg? Geen probleem! We kijken samen welke opdracht het beste aansluit bij jouw ontwikkeling. Verder bieden we je:

– Goed salaris o.b.v. de CAO gemeenten schaal 11, €4112 tot aan €5969. Dit is op basis van 40 uur, aangezien onze arbeidsovereenkomsten gebaseerd zijn op 40 uur per week.
– Een leaseauto is bespreekbaar.
– Eindejaarsuitkering a.d.v. CAO GGZ.
– Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer.
– Deelnemen aan intervisiegroep met andere artsen in Amsterdam.

Functiebeschrijving

Als ANIOS JGZ heb jij in Haarlem het doel om de gezondheidsrisico’s van kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar te bevorderen. Ook betrek je zoveel mogelijk de ouders en/of familieleden. Gedurende je werkweek zal je gerichte taken gaan uitvoeren, waaronder preventieve onderzoeken en indicaties stellen. Hierbij neem je deel aan het MDO-overleg en worden wekelijks casuïstiek en nieuwe cliënten in het team besproken. Zo werk je nauw samen met jeugdverpleegkundigen. Heb jij een voorkeur voor een bepaalde leeftijdscategorie? Geef dit vooral aan. Zo is het mogelijk om aan de slag te gaan op het consultatiebureau voor de 0 tot 4 jarigen.
Naast de kinderen zet de opdrachtgever zich in voor de vluchtelingen. Er kan op jou beroep worden gedaan om bij te springen. Denk hierbij aan het vaccineren van vluchtelingen en geven van voorlichtingen. Mogelijk is er een tolk aanwezig.
Spreekt deze uitdaging jou aan? Behoeft aan een goede werk-privébalans? Ik kom graag met je in contact via 06 82 04 57 04 en stuur je CV naar emma.brinkman@maandag.nl. Je kan snel op gesprek bij de opdrachtgever en wie weet begin jij binnenkort met een nieuwe baan!

Functie-eisen

– BIG geregistreerd (of bijna) als ANIOS.
– Affiniteit met het werken met kinderen.
– Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 682 045 704

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!