Vacature Helpende Plus in de wijk Breda

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Breda
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 28 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

– Wij bieden een salaris conform cao VVT FWG 30. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring, dit is tussen €2308,22 – € 2.932,00 o.b.v. 40 uur
– (Vast) dienstverband bij Maandag®
– Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,21 per kilometer.
– Vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
– Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
– Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Bij alle vragen of verandering kan je bij mij terecht. De accountmanager begeleid jouw sollicitatie samen voor en gaat met je mee.
– Netwerk borrels en de leukste evenementen
– Uiteraard hoort pensioenregeling ook tot de voorwaarden.
Maandag detacheert zorg professionals binnen zorg en welzijn. Jij zorgt voor de cliënt en wij voor jou. Samen met jou gaan we opzoek naar een samenwerking met een zorginstelling waar jij verschillende projecten kan gaan werken. Denk hierbij aan korte maar ook langere projecten. Je staat onder (vast) contract bij ons en wij zijn jouw werkgever, dat betekend dat wij alles voor jou regelen.
Mijn uitdaging als jouw recruiter is om te kijken waar jouw drive veren liggen om te een goede match te maken. Dus ben jij net zo enthousiast geworden als ik of nog vragen? Neem dan snel contact met mij op via de solliciteer button onder de website, of via 06-57187911 of stuur je cv en motivatie naar marone.vanwanrooij@maandag.nl

Functiebeschrijving

Voor verschillende wijkteams in de omgeving van Breda zijn wij opzoek naar enthousiaste Helpende Plus
Jij komt als Helpende Plus bij mensen thuis de zorg bieden die ze nodig hebben. Je komt dus echt in hun persoonlijke leefomgeving, dit kan voor sommige cliënten spannend zijn maar met jouw warmte en enthousiasme neem jij die spanning weg. Het is de bedoeling dat de cliënt zolang mogelijk thuis woont met zorg die jij biedt of juist tot herstel komt en zelfstandig thuis verder kan. De wijkverpleegkundige stelt een zorgplan op waar jij kan zien welke zorg nodig is, jij voert dit uit en rapporteert hier op. In de thuiszorg komen veel verpleeg technische voor het is dan ook belangrijk dat jij deze op orde hebt.
De werkzaamheden in de wijk zijn uitdagend en dus afwisselend. Bij de ene cliënt is het medicatie en de andere cliënt help je met de dagelijkse zorg. Je werk is dus iedere dag anders want je hebt ook per dienst een andere route. Samen met je team overleg je regelmatig de zorg om zo de kwaliteit te bewaken.

Functie-eisen

De juiste zorg voor de cliënt staat centraal en jij draagt met jouw enthousiasme bij aan de positieve sfeer op de afdeling met de volgende functie eisen:
– Je bent in bezit van een mbo niveau 2 Helpende diploma en een Helpende Plus certificaat. Heb je een Verzorgende IG diploma? Dan ga ik ook graag met je in gesprek.
– Je bent minimaal 16 uur in de week beschikbaar
– Flexibel inzetbaar, je draait alle diensten.
– Je bent in bezit van een Rijbewijs B
– Je kan goed zelfstandig werken en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel.
– Je wilt bijdragen aan een leuke teamsfeer
– Je hebt je verpleeg technische handelingen op orde of wil deze ophalen

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 0657187911

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!