Vacature Tekenaar/ Engineer Infra Oss

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als Tekenaar/Engineer maak je deel uit van het Ingenieursbureau en ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van kabel- en leiding technische werken. Samen met je collega’s werk je aan verschillende uitdagende projecten en blijf je betrokken tot en met de uitvoering.

Organisatie
De organisatie is een klassieke aannemer in de ondergrondse infrastructuur. Zij houden zich bezig met het aanleggen, onderhouden en beheren van gas-, water- en elektriciteitsleidingen door het hele land. De organisatie denkt in elke fase mee met de opdrachtgever. Van het uitwerken en engineeren van het project tot en met de nazorg.
Afdeling en werksfeer
De organisatie is een echt familiebedrijf en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een landelijke speler in de infratechniek. Je zal onderdeel uitmaken van het Ingenieursbureau van de organisatie in regio Zuid en je houdt je bezig met de bedrijfsonderdelen; water, gas, elektra, industrie, stadsverwarming, riool.

Functiebeschrijving

Als Tekenaar/ Engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van kabel- en leiding technische werken. Samen met jouw collega’s werk je aan verschillende uitdagende projecten waarbij jij tot en met de uitvoering betrokken blijft. Een greep uit jouw werkzaamheden:
– Je maakt ontwerp, – constructie- en revisietekeningen van kabel- en leidingnetten in AutoCAD, Civil 3D, Drill Control;
– Uitwerken van leiding technische vraagstukken en aanvragen van ondergrondse kadastrale gegevens die je vervolgens inventariseert en verwerkt op tekening;
– Je houdt je bezig met het opstellen van materiaalstaten en uittrekken van hoeveelheden;
– Voorbereiden van alle voorkomende civieltechnische werkzaamheden;
– Onderhouden van contacten met alle stakeholders;
– Inmeten (GPS) en uitwerken van een terrein model tot een digitale tekening;
– Het analoog en digitaal uitzetten en/ of inmeten van ondergrondse kabels en leidingen, het verwerken van meetgegevens op tekening en autocad tekeningen omzetten naar machinemodel.

Functie-eisen

Functie eisen
– Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting;
– Je beschikt over goede kennis van MS Office en je hebt ervaring met AutoCAD, Civil 3D, Drill Control, Revit conform de NLCS;
– Je hebt ervaring met inmeet- en uitzetwerkzaamheden middels een waterpas, tachymetrie en GPS.
Persoonlijkheid
– Je bent praktisch en flexibel ingesteld en je pakt uitdagingen met beide handen aan;
– Je werkt overzichtelijk, geordend en gestructureerd;
– Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een veelzijdige functie met fijne collega’s, bieden wij:
– Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring;
– Secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO;
– 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
– Een flexibele werkomgeving met ruimte om jouw eigen visie te delen.
Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via de solliciteer knop! Heb jij nog vragen over deze vacature of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Dan kan je altijd contact met mij opnemen door te bellen naar 088 – 506 22 32 of +316- 26 98 30 53 of door een WhatsApp bericht te sturen naar +316- 26 98 30 53.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!