Vacature Apothekers assitent(e) gezocht! Roermond

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Limburg
  • Plaats: Roermond
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 25 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Maandag is op zoek naar de juiste professional met een grote interesse in de zorg voor de juiste organisatie én dat is mijn uitdaging als Recruiter bij Maandag®. Hierbij ben ik vooral nieuwsgierig naar jouw passie en ambities als professional en match ik jou met één van onze opdrachtgevers. Zo vinden wij de ideale werkplek voor jou waar jij elke maandag met lach naartoe gaat!

Functiebeschrijving

Voor een opdrachtgever in Midden Limburg zijn wij opzoek naar een apothekers assistent(e) binnen het ziekenhuis. 
Als apothekers assistent(e) draag jij zorg over het correcte gebruik van de medicatie door patiënten, hiernaast zijn jullie hét aanspreekpunt voor angstige, zenuwachtige of bezorgde
patiënten en weten jullie met professionele kunde al hun vragen te beantwoorden met betrekking tot hun medicatie. Jij weet als geen ander hoe belangrijk jouw functie in de zorgwereld is en draagt de titel apothekersassistent dan ook met terechte trots. Want jullie weten dat jullie rol in het systeem onmisbaar is. Het volledige team bestaat uit 9 apoth. assistenten, 2 farmaceutisch consulenten, 1 secretaresse en 1 apotheker. In de poliklinische apotheek verwerk je reguliere balie recepten, ontslagmedicatie en overgehevelde middelen. Je draagt hierbij zorg voor medicatiebewaking en de overdracht van medicatiegegevens. Je geeft adviezen over medicijnen en zelfzorgproducten. Je hebt te maken met een grote diversiteit aan patiënten. De grote variatie in werkzaamheden en contacten maakt het werk leuk en uitdagend. Het gaat zich hier om dagdiensten van 8:00 tot 18:00 dat betekent dat je niet onregelmatig aan het werk bent!

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?
– Je bent in het bezit van een MBO-diploma apothekersassistent;
– Je hebt aantoonbaar relevante ervaring als apothekersassistent; 
– Je bent overdag beschikbaar;
– Uitdagend Salaris
– Reiskostenvergoeding of een leaseauto;
– Beroepsgerichte trainingen die aansluiten op jouw vakgebied;
– Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse soorten van verlof horen ook bij de secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Niet te vergeten: samen met de Maandag® Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden, zowel gerelateerd aan het vakgebied als gericht op persoonlijke ontwikkeling. Samen met mij als jouw aanspreekpunt en sparringpartner kun je hierover in gesprek. 

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 623 192 771

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!